Vuk Mob, Olivera Konatar
Printscreen/Instagram
Vuk Mob, Olivera Konatar

Printscreen/Instagram

Vuk Mob, Olivera Konatar, Foto: Printscreen/Instagram

Reper i bivši učesnik “Zadruge” Vuk Mob zajedno sa verenicom Oljom Konatar sitno broji do dolaska njihove ćerke na svet.

Svaki dan koriste kako bi jednom drugom bezuslovno poklanjali ljubav. 

Juče je, na Dan žena, Vuk napravio situaciju u kojoj je rekao verenici da joj nije ništa kupio za 8. mart, a samo trenutak kasnije, dao joj je ključ od automobila koji je bio parkiran tik prekoputa Olje. Nije mogla ni da pretpostavi da je ovaj beli četvorotočkaš baš njen poklon!

Lepa Olja ostala je bez teksta kada ja ugledala svoj poklon nasred ulice, najpre nije verovala, a njena reakcija će vas oduševiti!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Vuk Mob (@iamvukmob)

Ona je vereniku potom putem Instagrama zahvalila na poklonu i uputila mu dirljive reči.

“Moj muž ne veruje u praznike, on ih napravi sam. Moj muž ne voli cveće i ljuti se kada se nešto podrazumeva. On ne ume da bude kao ostali muževi i pravi se da je nešto što nije onda kada se od njega to očekuje. I ne mora da bude jer ima najbolju dušu na svetu, veliku kao nebo, kao svet, kao univerzum. Takvu da nema svest o sebi kao velikom čak i kada je najveći ili kada sebe stavi na poslednje mesto da bi neko drugi bio srećan. Ne postoji dan da se ne pomolim bogu da naše dete bude poput njega i ne postoji dan kada mogu kao čovek da se izborim sa tim koliko ga volim čak i onda kada znam da mu je previše, Hvala ti moja životna radosti, moje životno dobro i životna ljubavi na svemu što imamo. Dugujem ti snagu, samopouzdanje i bezbrižnost. Dugujem ti osećaj da se ono što za mene radiš dešava nekom drugom i sve dane kada se sabiram da shvatim da sam te pronašla i da si nešto moje. Nikada mi neće biti dovoljno tebe i nas. Hvala što si mi ulepšao i ovu noć. I da ne zaboravim, hvala što mi nisi kupio cveće. Volim te više od svega!”, napisala je Vukova verenica.

Pročitajte još