Sestre Rodić
Instagram/Printscreen
Sestre Rodić

Instagram/Printscreen

Foto: Instagram/Printscreen

- Bojana i Nataša su sada više u Beogradu, ali šta god da treba, dođu, pomognu. Nema pošteđenih, svi sve radimo. Bogdana sada ne može, Željko je mali, pa mora da se posveti njemu. Oni su sada u Beogradu, ali se čujemo svakog dana - rekla je baka i dodala:

Jevrosima Rodić

Alo.rs

Foto: Alo.rs

- Lepo joj je, zdravi su, srećni. Verujem da će kad naš mali Željko malo poraste i ona da se uključi u porodični posao i da će Veljko da je prati u tome. Nije što su moja deca, ali stvarno se ne libe nikakvog posla. U Titelu bilo koga da pitate, svi će vam reći isto - da su sve tri fine devojke i da rade sve kućne poslove. Dok su bile u osnovnoj školi, a mi imali obaveze oko klanice ili imanja, znale su da same spreme ručak, počiste kuću, pa i da se napolju aktiviraju u skladu sa svojim mogućnostima - kaže baka Jevrosima.

Anastasija, Bojana, Bogdana

Foto:Instagram printscreen

Foto:Instagram printscreen

- Kad dođe vreme klanja pilića, sve tri su uključene, sve radimo skupa. Drago mi je što su ih moj sin i snaja tako vaspitali i izveli na pravi put. Od malih nogu se znalo, kad se radi - radi se, ali i za uživanje se nađe vremena. Ja ih volim najviše na svetu, one su za mene svetinje - zaključila je ponosna baka.