Romana Panić
Ataimages
Romana Panić

Ataimages

Romana Panić, Foto: Ataimages

Ona je objavila novu fotografiju na društvenim mrežama, a najviše pažnje je privukao prsten na ruci, te su mnogi pomislili da se pevačica zapravo verila.

romana panić

instagram

Foto: instagram

Prsten je zasijao, ali ostaje pitanje da li je u pitanju verenički ili samo modni detalj koji se pevačici dopao da ga nosi.

DA LI VAS ZANIMA ROMANINA STRANA PRIČE?

 

Kada je u pitanju proces koji se vodi protiv Romane, ona je za "Blic" kratko sve prokomentarisala.

romana

Zoran Ilić

romana, Foto: Zoran Ilić

Podsetimo, sud u Brizbejnu je 27. juna izdao saopštenje u kojem je pisalo da su Romana Panić i Filip Mrkajić uhapšeni zbog pljačkanja bankomata u tom gradu. Policija je prethodno pribavila sve dokaze, snimke s video-kamera, izjave svedoka, prepiske iz telefona pevačice i njenog partnera, tako da je Romani i Filipu ostalo samo da priznaju krivično delo, što su oni i učinili, pravdajući se da su ostali bez novca u Australiji, gde su došli pre pandemije.

U zatvoru je Romana bila do 1. avgusta, nakon čega je smeštana u centar za migrante, a u Beograd je deportovana 10. avgusta. Prilikom pretresa stana koji su Romana i Filip koristili u Brizbejnu, policajci su pronašli čitavu mehanizaciju koju je krimi-par koristio za pljačku bankomata - uređaj za “skiming”, kartice za skladištenje podataka na kojima su snimci klijenata na bankomatima, lične bankarske podatke za klijente i alat za instaliranje uređaja. Pronađeni su i snimci zabeleženi s kamere postavljene na jednom bankomatu, ali i 23.500 australijskih dolara.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Nada

24.09.2020 15:27

A od kojih para je kupio prsten ? Od onih koje su opljackali sa bankomata u Australiji ili su ?