ALO U DOMU POZNATE FOLK ZVEZDE Zavirite u raskoš i luksuz u kom živi Katarina Grujić: Pevačica otvorila vrata svoga doma (FOTO)

Kuva, sprema ručak, pere čaše i tanjire, a onda odlazi na traku za trčanje i kad sve završi - pravac krevet

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Alo.rs

Jedna je od najpopularnijih folk zvezda mlađegeneracije, a sve što joj je u životu došlo a tičese njene karijere nije joj palo s neba. Trudila se, dokazivala i uspela. No, taman što je njenapesma „Muška kurva“ postala veliki hit, a Katarina Grujić trebalo da je promoviše nanastupima, desilo se to da mora da otkaže svagostovanja i ostane kod kuće. Kaže, to joj nijeteško palo, ali ipak jedva čeka da se ponovo lati mikrofona.

- Pevanje je moj posao, naravno da mi nije niprijatno ni prirodno da su otkazani svi nastupi, a posebno mi je teško zbog situacije u kojoj se našla Srbija, ali i ceo svet. Za mene je mojaporodica tu, pa i da ne radim, imam uslove za neki normalan život bez većih gubitaka. Ipak, potpuno se saosećam sa mnogim ljudima kojimaje zbog koronavirusa stopiran posao.

Kako se pevačica bori sa virusima, i koje je mere preduzela poročitajte OVDE

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Alo.rs

Neki naši pevači kažu da su se obradovalizbog otkazivanja nastupa?

- Verovatno je mnogima dobrodošlo da se odmore. Nije ni naš posao lak, stalna putovanja, noćni rad. Ne verujem samo da su presrećni štotaj „odmor“ provode u ovakvim okolnostima.

Koliko ti smeta izolacija i zatvoren prostor sobzirom na to da voliš izlaske?

- Od trenutka kada su nadležni organi uvelivanredno stanje u našoj zemlji, moja porodica ija ponašamo se odgovorno, što ovim putem kaojavna ličnost apelujem da čine svi građani. Istina je da sam druželjubiva, da volim da izlazim, ali,bože moj, pa ljudski život je važniji od bilokakvog provoda. Zasad mi ne smeta, gledam da ispunim slobodno vreme što kvalitetnije. A za provod i druženje uvek će biti vremena.

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Alo.rs

Mnogi se žale da će se u izolaciji ugojiti.Kakva je situacija kod tebe?

- Da, videla sam dosta šala na tu temu po društvenim mrežama i baš me nasmeju u ovimteškim trenucima, ali ja nemam taj problem. Godinama već vodim računa kako se hranim. Nisam pristalica rigoroznih dijeta, već zdravognačina ishrane uz fizičku aktivnost. Izolaciju ipolicijski čas koristim da zaspim ranije iustanem ranije, a kupila sam i traku za trčanje, pa nju koristim svaki dan kako bih održavalakondiciju.

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Alo.rs

Šta radiš da ti brže prođe vreme u izolaciji?

- Gledam serije i filmove, čitam, igram se sa sestrićem, mnogo više vremena provodim sa sestrom i roditeljima. Imam i ljubimce, dva psa, čivavu Don Vita i francusku pudlu koja se zove Mars! A odskora naš novi član je i zec! Njega prosto obožavam! Napravim neki brzi obrok za sve nas, na primer neku dobru pastu! To radim ikada nije vanredno stanje!

Katarina Grujić
Katarina Grujić, Foto: Alo.rs

Srećna sam, ali ćutim o njemu!

Nedavno si objavila fotografije na kojima se samo vidi muška ruka. Da li je to novi dečko iplaniraš li ga da ga predstaviš javnosti?

- Moj osmeh dovoljan je pokazatelj da samtrenutno srećna i ispunjena osoba. Poučenadosadašnjim iskustvom, ne bih detaljisala o svom ljubavnom životu. Postoji osoba koja je pre svega moj prijatelj i podrška u svemu štoradim i sa kojom volim da provodim dosta vremena - rekla je Katarina ekskluzivno za Alo.rs

 

Povezane vesti

UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi