"JOVANA SE POTRESA VIŠE NEGO JA!" Željko Joksimović otkrio detalje iz privatnog života, a tiču se supruge i ćerke Mine!

Ogromna su mu podrška

Jovana Joksimović
Foto: YouTube/printscreen

Snimanje filma i serije o Tomi Zdravkoviću uveliko je počelo u Valjevu, a producenti Dragan Bjelogrlić i Željko Joksimović priznaju da ovaj zadatak nije nimalo lak za njih, ali da spremaju ostvarenje koje će ući u anale.

Željko Joksimović ističe da je veliki izazov obraditi četiri dekade Tominog života, pogotovo u muzičkom smislu.

Željko Joksimović
 Foto: Vladimir Marković

- Pokušaćemo da iz jednog kafanskog aranžmana pređemo u nešto što svira simfonijski orkestra, ali svakako neće se gubiti Tomin duh. Tragali smo za glumcem koji ne samo da zna da peva već ima i sluha. Međutim, Tomu je jako teško imitirati u potpunosti, zato smo došli do odluke da Milan Marić neće pevati Tomine pesme, kao što u mnogim holivudskim filmovima to ne rade slavni glumci. Potrudićemo se da dočaramo ipak Tominu boju glasa, ali i Silvaninu, Tozovčevu, Kalezićevu, Lepe Lukić. Nećemo koristiti originalne snimke, sve ćemo novo snimati. To će zapravo biti film koji govori o fenomenu Tome Zdravkovića i sigurni smo da će ući u anale - poručio je Joksimović kome pomažu ćerka Mina i supuga Jovana:

Jovana i Željko Joksimović
Foto: E-stock

- Mina posmatra, njoj je to sve interesantno, mislim da je dobar autor i u tom smislu sazreva. Ona dosta radi u studiju, komponuje i ovakve stvari su joj jako dobrodošle upravo jer želi da komponuje i radi tu vrstu muzike. Takođe supruga je uz mene, njena agencija je deo PR tima filma. Mi smo uvek okrenuti oko zajedničkih stvari, ona mi dosta pomaže sa tom svojom energijom i iskustvom, a kad su, recimo, koncerti, ona se više potresa nego ja.

Željko je nedavno pokrenuo i sopstvenu televiziju K1, čime ne krije da je posebno zadovoljan, ali da to iziskuje dosta vremena i novca.

Željko Joksimović
Foto: Printscreen

- Televiziji sam bliži po vokaciji, ali kad podignete dva kredita, zna da bude vrlo nezgodno, pogotovo u ovo doba. Mislim da će vreme pokazati da sam uradio pravu stvar.

Povezane vesti

 • Korisnik: veksy
  03/08/2020 - 07:01
  ćerka mu je preslatka za razliku od supruge
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi