Željko Ražnatović Arkan i Romana Panić
ATA/Alo.rs
Željko Ražnatović Arkan i Romana Panić

ATA/Alo.rs

Foto: ATA/Alo.rs

Od momenta kada je u javnost dospela vest da je poznata pevačica učesnik nesvakidašnjeg razbojništva u Australiji, svakim danom se otkrivaju novi detalji o tom činu, ali i o njenom emotivnom partneru. Filipov otac Zoran, koji je nedavno preminuo, i majka Svetlana su i te kako bili cenjeni i uticajni u Beogradu. Kao vlasnici lanca prestižnih zlatara, poznavali su sam krem srpskog društva devedesetih, a novca su imali napretek. Prema našim saznanjima od izvora bliskog porodici Mrkajić, Arkan je venčao Svetlanu i Zorana. Bili su jako bliski s njim i često su se posećivali sve do Ražnatovićevog ubistva, a kasnije su ostali u dobrim odnosima i s njegovom udovicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Romana Panić

Alo.rs

Foto: Alo.rs
Željko Ražnatović Arkan

Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

Međutim, otkako su se povukli iz biznisa, usledili su brojni problemi zbog kojih je porodica Mrkajić dosta ispaštala i udaljili su se od starih prijatelja. Filip je počeo da se kocka, a roditelji su prodali veliku imovinu da bi ga izvukli, ali uprkos tome, on je krenuo stranputicom, na koju je poveo i Romanu.

Ceca Romana

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Puklo još 2018. Ceca otpratila Romanu na Instagramu!

Romana sve vreme izjavljuje kako je i dalje u ljubavi s Cecom Ražnatović, iako cela estrada zna da to nije tako već godinama. Poslednji put je Panićeva pričala o toj temi 2018. - Apsolutno jesmo u prijateljskim odnosima - izjavila je ona, a na konstataciju novinara da je čudno to što ju je otpratila na Instagramu, Panićeva je rekla: - Ne znam da li je pisalo nešto da nas dve nismo u dobrim odnosima. Možda je to pisalo nekada davno zbog nekih drugih stvari, ali to je nevezano za naše prijateljske i kolegijalne odnose.

 

Pročitajte još: