Željko Šašić
Instagram/printscreen
Željko Šašić

Instagram/printscreen

Foto: Instagram/printscreen

Popularni folker Željko Šašić zarazio se koronavirusom i ističe kako nije imao jake simptome. Nije mu poznato gde se mogao zaraziti s obzirom na to da već godinama, kako je naglasio, živi izolovano od ljudi. 

- Ma ja sam tu koronu već preležao. Sad čekam kontrolu. Moji simptomi su bili toliko smešni. Izgubio sam čulo mirisa i ukusa, ali to se sad sve vratilo. Nisam čak ni lekove koristio, kažu da nije bilo potrebe. Osećam se dobro, čista su mi pluća, samo sam bio u izolaciji neko vreme. To je trajalo par dana. Inače, ja sam u izolaciji, tako nekako živim poslednjih nekoliko godina, ali sam je opet negde fasovao. Ne znam ni ja gde. Niti je to sad bitno. Bitno je da sam imao blaže simptome i da sam to pregurao - govori Željko. 

U  nastavku razgovora apelovao je na sve da poštuju propisane mere, da drže distancu i da obavezno nose maske na licima. Šašić je istakao i kako mu je veoma žao zbog smrti bubnjara "Amadeus Benda" Bojana Zlatanovića Tokana koji je preminuo u 45. godini od posledica koronavirusa.

- Imam drugare koji su imali teže simptome u ovom drugom talasu. Baš ih mnogo znam, baš, baš... Čini mi se da skoro niko nije ostao imun. Sad neko ima slabiji, a neko jači imunitet. To je tema broj jedan, koliko god se trudio da odvratim misli. Apelujem na sve ljude da se čuvaju. Treba da nosimo maske i da se ne okupljamo u većim brojkama - ističe Šašić.

BONUS VIDEO:

Pročitajte još: