EKSKLUZIVNO ZA "ALO"! Zlata Petrović otkrila celu istinu: Zbog gesta pevačice cela Srbija na nogama!

Humano delo poznate folkerke!

Zlata Petrović
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Zbog pandemije koronavirusa i materijalne krize koja je nastala Zlata Petrović odlučila je da svojim podstanarima olakša namete i smanji mesečnu kiriju. Popularna pevačica već tri decenije poseduje stan u širem centru Beograda, na Zvezdari, u kojem nikad nije živela, već ga godinama iznajmljuje. S obzirom na to da je lokacija odlična, ona svoj stan izdaje za solidne pare. Međutim, odlučila je da spusti cenu kirije jer je svesna da su ljudi pogođeni krizom zbog pandemije virusa, pa je svojim zakupcima poručila da joj ubuduće daju manje novca.

Povodom toga ekipa portala Alo.rs je kontaktirala pevačicu. Zlata je prvo bila iznenađena, a onda nam je otkrila celu istinu:

- Ja sam stvarno zatečena nikada javno nisam pričala o tome. Mnogo novinara me je zvalo povodom toga, ali nisam davala komentare. Znate kako svesna sam cele situacije i uvek sam bila tu da pomognem ljudima, pa sam tako i ovaj put - rekla je zlata za Alo.rs pa dodala:

- Da tačno je! Napravili smo neki kompromis. Samo neću da ispadne da se tim gestom hvalim. Ne volim da se hvalim tim stvarima. Sve što uradim u životu radim jer mislim da tako treba, jer to osetim u duši i to želim da uradim. Uvek sam polazila od sebe da i meni kada bi bila potrebna pomoć da bih i meni mnogi pomogli. Ne radim ništa da bi se pisalo, radim sve iz srca - rekla je Zlata.

Zlata Petrović
 Foto: printscreen

Pevačica je poznata kao humana osoba i svima želi da pomogne:

- Taj novac mi ne predstavlja bitan prihod jer imam dobru penziju, a radila sam donedavno. Podstanari koji su u mojoj kući nisu tražili da im smanjim kiriju, već sam ja to sama tako odlučila. Znate i sami da je situacija jako teška. To je porodica koja ima troje dece i samim tim bilo kakva vrsta pomoći je dobrodošla - rekla je pevačica.

Zlata tvrdi da se ne plaši koronavirusa, ali da stalno opominje svoju decu i mnogo im pomaže:

- Nemam nikakve strahove ja sam kao "čudovište". Deci stalno podvlačim perite ruke i čuvajte se - priča Zlata pa dodaje:

- Pomažem starijem sinu Mikiju, koji ne može da radi jer je on klavijaturista, nema nastupe trenutno. Naravno, kad zatreba, tu sam da celoj porodići pomognem, kao i svom mlađem sinu Jovanu, koji se osamostalio i zarađuje za sebe zbog čega sam jako srećna. To je uspeh ponosna sam na sebe što sam ih tako vaspitala. Što se novca tiče, uvek je bilo pravilo - kad Zlata ima, svi imaju - zaključila je pevačica za naš portal.

Mirko Kodić
 Foto: Printscreen

Prijatelj i posle romanse Pomogla i Mirku Kodiću.

Da je Zlata humana i da hoće da pomogne u nevolji, svedočio je i Mirko Kodić. Njih dvoje su bili u kratkoj vezi, nakon čega su ostali u prijateljskim odnosima. Kad je Kodić imao zdravstvene probleme i nije mogao da radi, Zlata mu je finansijski pomogla.

- Zlata je van konkurencije jer je najbolja u svemu. Kad smo raskinuli, a ja slomio nogu, došla je da me poseti i na sto je stavila 500 evra. Rekao sam joj da novca imam i da mi nije potreban, a ona je insistirala da mi pomogne - ispričao je harmonikaš pre nekoliko godina za domaće medije.

Povezane vesti

 • Korisnik: sama
  04/08/2020 - 20:43
  A, da li ona plaća porez ili podstanari ma ilegalno dere kožu sa leđa?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi