Zorana Pavić
Printscreen/Instagram
Zorana Pavić

Printscreen/Instagram

 Foto: Printscreen/Instagram

- Čuvam tvoju poruku..."Pingvi, kada odem...organizuj neku žurku u belom...znaš me, nisam ti ja za tu neku tugu i prenemaganje"... Održaću obećanje...biće žurka u belom... Kada tvoja izmrcvarena duša bude "na sigurnom"...a ti nam namigni ispod nekog ludog šešira...da je sve u redu...i da više ništa ne boli... Neponovljiva moja Pingvi... Anđeli ti sve rane zalečili... - napisala je početkom avgusta Zorana Pavić na svom Instagram profilu, a onda je usledila i žurka kojoj su prisustvovali prijatelji, ali ne i porodica pokojne književnice.

Zorana Pavić

Printscreen/Instagram

Foto: Printscreen/Instagram

Zorana je održala i potresan govor, tokom kog se rasplakala.

- Pingvi, Isi, Dora. Nemoj da nam zameriš ako nešto ne bude onako kako si zamislila. Ja znam da ćeš se kikotati ispod nekog ludog šešira, a nećeš zameriti samo iz jednog razloga što znaš da je sve ovo večeras samo ljubav. I ko god nije shvatio da je ljubav nešto najvažnije, taj je propustio život. Beli ples, ples za tebe, a mi se vidimo tamo gore - rekla je Zorana , a preneo "Blic". Posle govora pogledala je u nebo, dok je u pozadini išao hit "The Show Must Go On" grupe "Kvin".

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Zorana Pavic official (@zourana_guevara) on Sep 26, 2020 at 2:00pm PDT

Zorana je posle i zaplakala. Pogledala je u nebu dok je u pozadini išla legendarna pesma "The Show Must Go On" grupe "Queen".

Pročitajte još:

Komentari (2)

Nada

27.09.2020 12:24

Tacno je da se poslednja zelja treba ispuniti ali mislim da to ipak nije trebalo uraditi. Sama pomisao da Isidorina deca i muz to znaju je veoma bolno i prisustvo bi ih jos vise unistilo. Pocivaj u miru dobra zeno a nama ostaje da citamo tvoje knjige koje su uvek sokirale !

Maks

27.09.2020 22:54

@Nada - Neznam kome moze da padne na pamet koja bolestina . Pustite zenu da pociva u miru,