Hana Mašić
Printscreen
Hana Mašić

Printscreen

Foto: Printscreen
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on Oct 2, 2020 at 4:52am PDT

"Uzela sam najbolje autore na Balkanu i sigurna sam da je to pravi potez. Jača sam nego ikad i sigura u ono što sam napravila", najavila je nedavno simpatična pevačica iz Hrvatske, koja je za novi muzički projekat angažovala prave hitmejkere.

Komentari da je stigla nova Hana, kao i da je ovo njena najbolja pesma do sad našli su se ispod njenog video spota koji je danas ugledao svetlost dana na Jutjub kanalu Grand produkcije.

Poslušajte "Mi smo u problemu"

Mlada pevačica Hana Mašić brine o svom izgledu čak i dok je u svoja četiri zida. Zvezda Granda redovno oduševljava svoje pratioce na društvenim mrežama svojim stajlingom i frizurom. Po uglede na svetske zvezde Hana je isprobala "baby" šiške koje su se jako dopale njenih fanovima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on Apr 15, 2020 at 5:54am PDT

Nizali su se komplimenti kako joj nova frizura odlično stoji i da izgleda predivno. Nakon ove fotografije, Hana je iznenadila još jednom...

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Hana Masic (@officiallyhana) on Apr 15, 2020 at 10:06am PDT

"Ja i moj dečko", našalila se Hana uz fotografiju sa plišanim medvedom. Po svemu sudeći hrvatska pevačica ima zanimljivo društvo u karantinu. Da li je nova frizura i promena imidža zbog nekog novog muzičkog projekta ili Hana na taj način ispunjava dokolicu, saznaćemo narednih dana.

Inače, zvezda Granda je nedavno pričala o tome da često bira pogrešne partnere i da bi konačno želela da nađe gospodina Pravog.

Pročitajte još:

Komentari (1)

Sanja

17.10.2020 17:52

Koja je sad pa ova? Mikrofon je izgleda laksi od varjace ?