AmiG Show
youtubeprintscreen/Pink TV
AmiG Show

youtubeprintscreen/Pink TV

AmiG Show, Foto: youtubeprintscreen/Pink TV

Glumci serije "Porodica", o kojoj svi pričaju, otkako je prošle noći, 29. marta, imala televizijsku premijeru, večeras ekskluzivno gostuju u emisiji Amidži šou, voditelja Ognjena Amidžića.

On će u studiju ugostiti ekipu koju čine Mirjana Karanović, Milan Marić, Mima Karadžić i Tijana Marković, kao i reditelj Bojan Vuletić.

Podsetimo, Mirjana u seriji igra Miru Milošević, Milan igra Čedomira Jovanovića, Mima načelnika generalštaba Nebojšu Pavkovića, a Tijana - Mariju Milošević.

I ovog utorka vas na kanalu televizije Pink uživo od 22 časa očeluje nova epizoda najgledanije late night emisije „Ami G Show“. Kao što ste navikli kada je o njegovoj autorskoj emisiji reč, Ognjen će u studiju ugostiti aktuelnu ekipu – popularnog folk pevača Acu Lukasa, kao i ekipu serije „Porodica“: glumce Mirjanu Karanović, Tijanu Marković, Mimu Karadžića, Milana Marića i reditelja Bojana Vuletića.

Na veliko oduševljenja fanova, Aca Lukas je tokom protekle nedelje objavio novi album za Pinkovu izdavačku kuću „City Records“, koji nosi veoma zanimljiv naziv – „Uspavanka za ozbiljne bebe“ sa deset novih pesama. O tome da li je upravo sada bilo vreme da objavi album, da li je zadovoljan reakcijama publike i kako izgleda promovisanje novih projekata u vreme kada nema nastupa, Aca otkriva u emisiji „Ami G Show“, gde će i prvi put na televiziji izvesti nekoliko pesama. Takođe, on će se dotaći svog uvek interesantnog, a neki bi rekli i kontroverznog, privatnog život i svih aktuenih tema, sa posebnim osvrtom na aferu oko Branislava Lečića, njegovog prijatelja. Iskreno, otvoreno i direktno – kako jedino i ume – Aca Lukas odgovaraće na sva škakljiva pitanja koja mu Ognjen bude postavio.

Aca Lukas

Promo

Aca Lukas, Foto: Promo

Nova domaća mini-serija „Porodica“, koja se bavi zbivanjima u poslednjih 48 sati pred hapšenje nekadašnjeg predsednika Jugoslavije Slobodana Miloševića, privukla je veliku pažnju javnosti. Glavni tok radnje odvija se 2001. godine i prati poslednja dva dana zajedničkog života Slobodana Miloševića sa porodicom na slobodi, do momenta njegovog hapšenja i kasnijeg izručenja Hagu. Pod opsadom policije, novinara i demonstranata, porodica Milošević i njihovi prijatelji i saradnici, nalaze se u vili Mir na Dedinju, bez ikakve kontrole nad situacijom. Serija je dramska interpretacija stvarnih događaja, zasnovana na do sada poznatim činjenicama, autentičnim snimcima, javno dostupnim informacijama i svedočenjima onih koji su bili prisutni. Pojedini likovi su izmišljeni, a neke scene rezultat su pretpostavke, kreativne obrade i umetničke slobode.

U studio kod Ognjena stižu Mirjana Karanović koja glumi Slobodanovu suprugu Miru Marković, Tijana Marković koja igra njhovu ćerku Mariju Milošević, Mima Karadžić koji tumači lik vojnog generala Nebojše Pavkovića, Milan Marić koji igra Čedomira Jovanovića, kao i reditelj i scenarista serije Bojan Vuletić. Kako je nastala ideja za ovu mini-seriju, koliko je bilo teško prikupiti sve informacije o tom periodu, kako su izabrani glumci i kako je teklo snimanje, otkriva ekipa serije „Porodica“. Ne propustite još jedno uzbudljivo izdanje emisije „Ami G Show“ u utorak 30. marta uživo od 22 časa na TV Pink!