PAZITE SE VOLI DA GRIZE! Novo izdanje popularne pevačice iznenadilo sve, a svi se pitaju šta šta joj se desilo!
Foto: Printscreen/instagram

Američka pevačica Britni Spirs svakom svojom objavom privlači pažnju javnosti, a njen ples u leopard kostimu je izazvao oprečna mišljenja njenih pratilaca. Naime, pop diva je pokušala da zadivi sve fanove, koreografijom, ali i stajlingom, a javnost je nakon istih ostala podeljena.

Kako je i ranije navela da se sa stresom bori pomoću plesa, ona je odlučila da fanove počasti svojom novom koreografijom, koju mnogi nisu razumeli, te su usledili negativni komentari.

 Ova mačkica voli da grize, pazite se dame i gospodo – napisala je Britni u opisu fotografija.

 

„Šta je s ovom ženom, neka joj neko kaže da se ne blamira“, „Strašno, ovo je jezivo“, „Vidi se da ima problema“ – bili su samo neki od komentara šokiranih fanova, ali bilo je i onih koji su je podrili i pružali podršku.

 

Nakon fotografija u leopard kostimu, usledio je i video na kojem se može videti kako pevačica provodi slobodno vreme uz ples.

 

Ona želi da pleše – napisala je pevačica uz snimak na kojem se vidi kako se zabavlja.

 

Podsetimo, Britni će 23. juna konačno imati priliku da govori u svoje ime na sudu, u vezi starateljstva koje nad njom i njenim finansijama ima njen otac Džejmi Spirs, i to od 2008. godine, kada je pevačica doživela nervno rastrojstvo, te se ošišala na ćelavo.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading