VRATA SU JOJ ZAUVEK ZATVORENA! Novi skandal trese seriju "Se*s i grad", Samanta javno popljuvala novu sezonu i izazvala opšti haos!
EPA

Ako su i postojale indicije da će se u nekom trenutku legendarna Samanta vratiti u "Seks i grad", jedan od tvoraca Majkl Patrik King sada joj je zauvek zatvorio vrata.

Nažalost, za ovu odluku "kriva" je sama glumica, jer je lajkovala objave u tvitove u kojima je nastavak "And Just Like That..." negativno komentarisan.

VRATA SU JOJ ZAUVEK ZATVORENA! Novi skandal trese seriju

EPA

 

Kim Katral trenutno gledamo u spin-offu "How i met your father", a serija je za kratko vreme pobrala sjajne kritike i pozitivne komentare. Naravno da je u moru tvitova bilo i onih koji su "udarili" po nastavku "Seksa i grada", a glumica je suptilno otkrila šta misli o svemu.

- Tako mi je drago što je Kim Katral preskočila nastavak "Seksa i grada" i umesto toga glumi u seriji "How I Met Your Father". Ako imate četrdeset minuta da potrošite, radije gledajte to - napisao je jedan fan na Tviteru, a glumica je lajkovala njegovu objavu.

Još nakon premijere prve epizode, Kim Katral je lajkovala nekoliko, a čak i odgovorila na jedan tvit koji je vređao novu sezonu serije, tvrdeći da je "neinspirativna", "previše politički korektna", ali i da joj fali lik Samante Džouns, koji je tumačila upravo Katral.

Očigledno je da kreatori nekada omiljenog ostvarenja ne žele više da trpe takvo ponašanje te je sada Majkl Patrik King povodom poslednje epizode nove sezone serije izjavio da Kim Katral neće dobiti ponudu da se vrati u franšizu, čak iako budu snimali nastavke.

- Kada smo pričali o tome da snimimo treći nastavak filma, Kim Katral je jednostavno rekla – ne. I to je u redu. Ne možete glumicu naterati da tumači ulogu ukoliko ona ne želi - rekao je on.

VRATA SU JOJ ZAUVEK ZATVORENA! Novi skandal trese seriju

Printscreen

 

Na pitanje da li su vrata za Kim Katral i dalje otvorena, ako bi ikada poželela da se vrati u nekom narednom nastavku, Patrik King je jednostavno odgovorio - "Ne."

- Jednostavno ne. Nakon što je odbila da radi film i javno pričala protiv serije i glumica, nikada nije ni postojala šansa da bismo joj dali ulogu u novoj sezoni "And just like that" - ekao je on.

NJENA TRUDNOĆA OBARA REKORDE! Rijana objavila fotku i oborila društvene mreže!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading