NAKON DVE DECENIJE BORBE SA EPILEPSIJOM! Trudna jedna od najpoznatijih blogerki na svetu, njeni snovi su se ostvarili! (FOTO)
Printscreen

Kamila Koeljo (34), jedna od najpoznatijih modnih blogerki na svetu, čeka prvo dete sa suprugom Ikarom Koeljom sa kojim je u ljubavi već 16 godina.

Kamilina dugo očekivana trudnoća dolazi nakon više od 20 godina borbe sa epilepsijom.

Brazilska blogerka objavila je lepe vesti na Instagramu gde je prati 9,6 miliona ljudi.

- Snovi postaju stvarnost!. Ovo su najsrećnije 23 nedelje u mom životu. Posle osetljivog putovanja, sa toliko straha i mnogo frustracija zbog moje epilepsije, Bog nas je blagoslovio sa najposebnijim darom u životu, onim o kome smo najviše sanjali - našom bebom. Tako mi je drago da to sada podelim sa vama! - napisala je Kamila.

Koeljova se više od dve decenije bori sa epilepsijom, prošle godine je rekla da želi da zatrudni, a da joj lekari pomažu kako bi se izbegle urođene smetnje.

- Uvek sam sanjala da budem mama i da imam decu. Od mladosti sam znao da ću to morati da isplaniram i da radim sa lekarima jer lek protiv epilešsije može da poveća rizik za trudnoću, kao što je potencijalno izazivanje urođenih mana - objasnila je ona za strane medije, prenosi Hola.

OVA PEVAČICA MORALA ODMAH DA REAGUJE! Anastasija napravila opštu pometnju stajlingom, dole mrežaste čarape, a gore sve providno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading