PARALIZOVANA MU POLOVINA LICA Džastin Biber o ozbiljnim zdravstvenim problemima: Na jedno oko ne trepćem (VIDEO)
EPA

Oko pevača Džastina Bibera se podigla ogromna prašina, pošto je ispričao da mu je dijagnostikovan „Remzi-Hantov" sindrom. Posle otkazivanja čak dva nastupa u Torontu, progovorio je na svom Instagramu o zdravstvenom problemu zbog kog trenutno punu polovinu lica više ne može da pomera. 

Usledila je, kaže, potpuna paraliza, pa je pokazao da na jedno oko više ne može sam da trepne, niti je sposoban da se nasmeje u jednu stranu.

PARALIZOVANA MU POLOVINA LICA Džastin Biber o ozbiljnim zdravstvenim problemima: Na jedno oko ne trepćem (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Kao što vidite, na ovo oko ne trepćem. Ne mogu na ovu stranu da se nasmejem. Potpuna paraliza je usledila - pričao je on pred brojnim zabrinutim fanovima. 

Međutim, bilo je i onih koji su bili ljuti na njega, jer nije održao pomenute nastupe. Zato je tokom ovog govora spomenuo i njih:

 

@justinbieber

IMPORTANT PLEASE WATCH. I love you guys and keep me in your prayers ♬ original sound - Justin Bieber

 

- Tako da, što se tiče onih koji su se naljutili jer sam otkazao nastup, naprosto, nisam imao izbora. Ovo je veoma ozbiljno, kao što vidite. Voleo bih da mi je bolje, da ovoga nema - otvorio je dušu on.

- Sve mi je teže i da jedem, to me frustrira. Molim vas, molite se za mene - poručio je zatim putem društvene mreže Instagram.

DŽENIFER LOPEZ POKAZALA I VIŠE NEGO ŠTO TREBA Pojavila se na premijeri dokumentarca ovako obučena

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading