STIGLI ZVANIČNI REZULTATI OBDUKCIJE Ovo je pravi uzrok smrti poznate glumice
Shutterstock

Nakon rezultata obdukcije, smrt glumice En Hejč proglašena je nesrećom, i to nekoliko dana nakon što je umrla u bolnici kada je isključena sa aparata za održavanje života i skoro dve nedelje nakon saobraćajne nesreće u Los Anđelesu u kojoj je svojim automobilom udarila u kuću.

Hejč je preminula od "udisanja dima i toplotnih povreda", saopštio je patolog koji je radio obdukciju. Glumica je, takođe, pretrpela "frakturu grudnog koša usled tupe traume", povredu koja obično nastaje kada grudni koš udari u volan tokom automobilske nesreće, piše Los Angeles Times.

STIGLI ZVANIČNI REZULTATI OBDUKCIJE Ovo je pravi uzrok smrti poznate glumice

Shutterstock

 

Hejč je hospitalizovana 5. avgusta sa teškim opekotinama nakon što je udarila automobilom u kuću u naselju Mar Vista u Los Anđelesu. Nesreća je izazvala požar u kući.

U pozivu hitnoj službi, koji je objavljen, čuo se stanovnik Mar Viste kako govori da je automobil koji je išao "veoma brzo ušao deset stopa u kuću i ušao u drugu sobu". Na lice mesta stiglo je 59 vatrogasaca koji su za 65 minuta ugasili plamen.

STIGLI ZVANIČNI REZULTATI OBDUKCIJE Ovo je pravi uzrok smrti poznate glumice

Shutterstock

 

Ubrzo nakon nesreće, Hejč je izgubila svest, a zatim pala u komu. Glumica je zadobila ozbiljnu povredu mozga zbog nedostatka kiseonika u mozgu. Proglašena je moždano mrtvom prošlog četvrtka i pravno mrtvom u petak. Njeno telo je ostalo na aparatima za održavanje kako bi se njeni organi sačuvali za donaciju do nedelje.

En Hejč je stekla slavu u sapunici "Drugi svet", gde je igrala dvostruku ulogu bliznakinja od 1987. do 1991. za šta je dobila nagradu Emi. Poznata je i po ulogama u filmovima poput "Sedam dana, sedam noći", "Znam šta ste radili prošlog leta", "Doni Brasko", "Vulkan", "Psiho".

MOŽE DA UBIJE NEKOGA I SEKTA ĆE TO ZATAŠKATI Otkrivene stravične stvari na račun Džona Travolte, isplivale mračne tajne u javnost, svet u šoku

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading