Kostner
Foto: Profimedia/Profimedia

Kevin Kostner posle podnešenja zahteva za razvoda od supruge Kristine Baumgartner ima velikih problema zbog životnog prostora koji je delio sa svojom bivšom dragom. Njegova bivša koja je nedavno predala zahtev za razvod ne želi da napusti zajedničku kuću.

Početkom maja objavljeno je da se Kevin Kostner razvodi, a po rečima njegove supruge, razlog su "nepomirljive razlike". U zahtevu za razvod je navela da starateljstvo nad decom bude zajedničko. Prema pisanju "TMZ-a" Kostner tražio je sudsku pomoć jer Baumgartner ne želi da napusti imanje iako je u njihovom predbračnom ugovoru navedeno da ima 30 dana da napusti njihov dom ukoliko dođe do razvoda.

S obzirom na to da je Baumgartner posle 18 godina braka predala zahtev za razvod 1. maja, ona bi po predbračnom ugovoru trebalo da napusti imanje. U izveštaju do kojeg su mediji došli, Kevin Kostner tvrdi da ona koristi svoj položaj kako bi ga naterala da pristane na njene finansijske zahteve.

Glumac je navodno već isplatio Baumgartner s iznosom od milion američkih dolara kako bi se preselila. U sudskim dokumentima, navodi se da je Kevin Kostner spreman da finansijski podržava decu s 30.000 dolara mesečno i da joj daje 10.000 dolara za njene troškove selidbe.

Podsetimo, Kostneru je ovo drugi brak, od 1978. do 1994. bio je oženjen Sindi Silvom, a i sa njom je dobio troje dece - Eni (39), Lili (36) i Džoa (35). On ima još jednog sina Lijama kog je dobio dok se zabavljao sa Bridžit Runi.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading