rasel krou
Foto: Alo/Alo

Dugo očekivani nastavak filma „Gladijator“, koji je Raselu doneo jedinog Oskara, uskoro će početi da se snima, ali kako se čini, to nimalo ne zanima australijskog glumca.

Ne samo da nije zainteresovan za radnju nastavka, kao ni za glumce koji će se naći u novom ostvarenju Ridlija Skota, već je Krou nedavno izjavio da razmišlja da potpuno odustane od glume.

Kako je otkrio na 57. internacionalnom filmskom festivalu „Karlovi Vari“, jedino što ga u ovom trenutku zanima je da se posveti muzici, a ne da odgovara na pitanja o filmu u kojem neće ni učestvovati.

- Trebalo bi da me plate za pitanja koja dobijam u vezi sa filmom u kojem se neću ni pojaviti. Drugi deo „Gladijatora“ nema veze sa mnom, ali moram da priznam da sam malo ljubomoran jer me podseća na vreme kada sam bio mlad i kada mi je ta pažnja prijala - rekao je Krou, i otkrio da ne sumnja da će novo ostvarenje reditelja Ridlija Skota zadovoljiti sve kriterijume publike.

- Ništa ne znam ni o zapletu filma, niti o glumcima koji će igrati u njemu. Ali ako je reditelj Ridli Skot nakon 20 godina odlučio da snimi drugi deo te priče, onda je imao veoma dobar razlog za to. Znam da će taj film biti spektakularan - rekao je glumac, koji je kako je otkrio, počeo i da razmišlja o tome da odustane od glume.

 - Kada pogledam sebe u ogledalu, pomislim: „Ko je je*eno ovo?“. Sada sam u toj fazi. Ridli Skot će zauvek biti moj uzor jer i dalje pronalazi nove stvari u svom poslu. Ili ću jednostavno da odustanem i više me nikada nećete videti. Još nisam odlučio šta da radim, ali to su dva pravca u kojima mogu da krenem - rekao je Krou, koji je na festivalu u Češkoj dobio nagradu Kristalni globus za doprinos svetskoj kinematografiji. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading