Rita Ora sa srpskom zastavom
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Rita Ora je na poslednjem koncertu pevala ogrnuta u srpsku zastavu - nakon izvinjenja koje je uputila svojim zemljacima, isplivao novi snimak!

Pevačica albanskog porekla Rita Ora, postala je apsolutni hit na Tviteru nakon što je na jednom koncertu u Mađarskoj pevala ogrnuta u srpsku zastavu.

Rita je ranije, uz koleginice Duu Lipu i Bletu Redžu, poznatiju kao Bebe Rexha, provocirala na nastupima pokazivanjem dvoglavog orla, koji predstavlja "veliku Albaniju", a sada je, zahvaljujući jednom posetiocu koncerta koji joj je dodao srpsku zastavu, morala da se izvinjava zemljacima.

 

 

"Tokom nastupa na SZIN festivalu u Mađarskoj, jedan fan mi je uručio zastavu. Zbog jakog svetla koje mi je išlo direktno u oči nisam jasno videla čiju zastavu držim. Kada sam sišla s bine videla sam da je srpska, a ne mađarska zastava", poručila je Rita za lokalne medije i dodala: "Iako cenim sve svoje fanove iz svih zemalja i kultura, želim da jasno stavim do znanja da sam ponosna Albanka sa Kosova i nikada mi nije bila namera da ne poštujem svoje nasleđe ili da uznemirim svoj narod ili porodicu".

Sada je na Tviteru osvanuo novi snimak trenutka kada Rita peva ogrnuta u našu zastavu, ali i brojni komentari u kojima se navodi "da bi liku koji joj je poturio zastavu trebalo dati nacionalnu penziju".

 

Mondo 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading