Arijana Grande sa bivšim
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/instagram

U medijima se poslednjih dana dosta spekulisalo o tome kako pevačica Arijana Grande i njen suprug, agent za nekretnine, Dalton Gomez od januara ne žive više zajedno.Sada se pojavila informacija kako su njih dvoje zvanično podneli papire za razvod braka. 

Naime, Arijanina advokatica, Laura Vaser podnela je u ponedeljak zahtev za razvod braka, a kao razlog njihove odluke navode se "nepremostive razlike" u odnosu. 

Arijana Grande sa bivšim

Foto: Printscreen/instagram

 

Izvor blizak paru je otkrio kako su njih dvoje tokom braka bili brižni i poštovali jedno drugo, ali su shvatili da više ne mogu da funkciošu zajedno i da je najbolje da ostanu u prijateljskim odnosima. 

Podsetimo,  proleće 2021. Arijana Grande i njen partner Dalton Gomez venčali su se u najvećoj tajnosti. Pevačica i agent za nekretnine, počeli su da se zabavljaju početkom 2020. godine. Dalton je Arijanu zaprosio dva meseca kasnije. Tada se činilo da su se stekli uslovi za savršeno venčanje i srećan brak. Dalton je pevačici napravio dijamantski prsten ukrašen unikatnim biserima koji su pripadali baki Arijane Grande. I pre nego što je postavio veliko pitanje, Dalton je čak pitao Arijaninu majku za dozvoli da je veri.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading