Bred Pit poklonio Dženifer kuću
Foto: Alo/Profimedia

Glumica Dženifer Aniston i njen kolega Bred Pit za mnoge su bili jedan od najlepših parova na javnoj sceni.

Njihov razvod je bio ogroman šok za obožavatelje, ali i za glumicu koja je teško podnela činjenicu da u Bredovom životu postoji druga žena.

Bred Pit poklonio Dženifer kuću

Profimedia

 

Naime, to je bila glumica Anđelina Džoli, koju je Pit upoznao na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smit", koja je tada važila za najlepšu ženu sveta, te i ne čudi što je upravo sa njom odlučio da osnuje porodicu.

Međutim rastali su se  2019. godine, a uprkos svemu, Bred je sa Dženifer do danas ostao u dobrim odnosima, zbog čega su počele spekulacije o mogućem pomirenju.

Nagađanja su počela jer je Pit bivšoj supruzi za 50. rođendan navodno poklonio vilu, i to za neverovatnih 79 miliona dolara. Gest je sam po sebi je upitan, pogotovo jer su u toj vili zajedno živeli dok su bili u braku.

Podsetimo, Anistonova je bila u braku sa Džastinom Teruksom, ali se ova ljubav završila nakon samo dve godine. Tada se govorilo da je jedan od razloga za njihov razvod bio glumičino tajno dopisivanje sa bivšim suprugom.

@alo_portal Prenosimo delić atmosfere sa lude i nezaboravne rođendanske žurke Jovane Jeremić 🥳 #alo #alodnevnenovine #jovanajeremic #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading