Tajler Kristofer
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Tajler Kristofer umro je u 50. godini. Najpoznatiji je po ulogama u "General Hospital" i "Days of Our Lives", koje su mu donele pet nominacija za nagradu Daytime Emmy.

- S velikom tugom objavljujemo vest da je umro Tajler Kristofer. Preminuo je jutros nakon srčanog udara u svom stanu u San Dijegu", napisala je Pola Smit, supruga glumčevog kolege Morisa Benarda koji je glumio sa njim u "Opštoj bolnici" - piše "People".

Tužnu vest objavio je i Moris Benard na Instagramu, ističući da je Tajler obasjavao ekran u svakoj sceni koju je izvodio i uživao donoseći radost svojim vernim obožavaocima.

- Bio je draga duša i divan prijatelj svima koji su ga poznavali - poručio je glumac i naglasio da je Tajler Kristofer bio zagovornik borbe za mentalno zdravlje i borbu protiv zavisnosti. Borio se sa bipolarnom depresijom i alkoholizmom.

 - Više smo nego shrvani gubitkom našeg dragog prijatelja i molimo se za njegovu decu i oca - napisao je.

Kristofer Tajler glumio je 1996. do 2016. Nikolasa Kasedina u "General Hospital", dok je do 2018. do 2019. bio član glumačke ekipe "Days of Our Lives". Umro je 31. oktobra.

Bio u braku sa Evom Longorijom Baston

Glumac Tajler Kristofer bio je od 2008. do 2021. oženjen bivšom ESPN reporterkom Brijen Pedigo sa kojom je dobio dvoje dece. Od 2002. do 2004. bio je oženjen glumicom i producentkinjom Evom Longorijom Baston.

O glumcu je od 2019. brinula njegova sestra, a on je u julu za Bloomberg pričao o ponovom prezuimanju kontrole nad svojim životom. “Nikada za milion godina godina nisam pomislio da će me iko od članova porodice iskoristiti”, rekao je. A onda je ubrzo na Instagramu napisao: "Deljenje je deo procesa ozdravljenja."

Glumac je pod strateljstvo svoje sestre stavljen dok se odvikavao od alkoholizma. Pao je, udario glavom i nakon unutrašnjeg krvarenja podvrgnut je operaciji koja mu je spasla život. Dok je bio u bolnici, njegova sestra podnela je zahtev za starateljstvo.

On je tužio sestru Suzan Asmo Bejker da je 40.000 dolara koji su bili namenjeni za brigu o njemu, iskoristila da otplati dug sa kreditne kartice i sinu kupi laptop, što je ona negirala.

U maju je uhapšen zbog opijanja u javnosti, pušten iz zatvora uz kauciju od 250 dolara. Bio je uhapšen i 2019. zbog sličnog incidenta jer je pijan zaspao na zadnjem sedištu taksija. Priznao je krivicu, a sudija mu je naložio da ode na rehabilitaciju.Kada je slavio 47. rođendan, takođe su ga uhapsili zbog pijanstva pa je taj dan proveo iza rešetaka.

@alo_portal NISAM SLUČAJ ZA ŽALJENJE Aleksandra Mladenović progovorila o skandalu sa bivšim, pa otkrila da li je spremna za novu ljubav #alo #alodnevnenovine #aleksandramladenovic #fypシ #fypシ゚viral ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading