Metju Peri
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

 

Kortni Koks, glumica koja je u popularnoj seriji "Prijatelji" tumačila ulogu Čendlerove Monike oglasila se povodom tragične vesti o smrti prijatelja i emotivnog partnera iz serije, Metjua Perija.

Na svom Instagram profilu ona je ostavila kratku poruku, te istakla da ju je partner iz serije neretko zasmejavao, te da ima na hiljade trenutaka sa njim koje bi volela da podeli.

- Jako sam zahvalna za svaki trenutak koji sam provela s tobom, Meti, nedostaješ mi svaki dan. Kad s nekim blisko sarađuješ, kao ja s Metjuom, postoje na hiljade trenutaka koje bih volela podeliti. Za sada je ovo jedan od mojih omiljenih. Da dam malo pozadine... Monika i Čendler je trebalo da budu avantura za jednu noć u Londonu. Međutim, zbog reakcije publike, to je postao početak njihove ljubavne priče. U ovoj sceni, pre nego što smo počeli da glumimo, šapnuo mi je smešnu rečenicu. Često je radio takve stvari... Bio je zabavan i ljubazan - napisala je Monika. 

Podsetimo, povodom Metjuove smrti nedavno se oglasio i Met LeBlank, odnosno Džoi iz "Prijatelja".

- Metju, teška srca se opraštam od tebe. Vreme koje smo proveli zajedno je među omiljenim trenucima u mom životu. Bila mi je čast deliti scenu sa tobom i zvati te prijateljem. Uvek ću se smejati kad pomislim na tebe i nikada te neću zaboraviti. Nikada. Raširi krila i poleti, brate, konačno si slobodan. Šaljem ti mnogo ljubavi i pretpostavljam da zadržavaš onih 20 dolara koje mi duguješ - napisao je u emotivnoj objavi Met LeBlank.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading