Kanje i Bjanka
Foto: Profimedia/Profimedia

Kontroverzni reper Kanje Vest napao je novinarku nasred ulice i oteo joj telefon iz ruku.

Nemila situacija se dogodila nakon što ga je ona pitala ima li njegova supruga Bjanka Ćensori svoj život i može li da donosi odluke samostalno.

Incident se dogodio pre ceremonije uvrštavanja zvezde Čarlija Vilsona na holivudsku "Stazu slavnih", u ponedeljak, a sve je počelo nakon što je PageSix objavio da je Kanje navodno zabranio Ćensori društvene mreže, akko bi izgleda čitanje negativnih komentara o sebi, a njoj bliski prijatelji smatraju da je to samo još jedan potez u nizu kojim Kanje nastoji da "izoluje" svoju suprugu od svih.

Na snimku koji je objavio TMZ, vidi se kako reperu prilazi reporterka koja ga pita da li njegova supruga ima imalo slobodne volje, jer se priča da je on kontroliše, a pre nego što je uspela da dovrši rečenicu, Kanje se okrenuo prema njoj i oteo joj telefon iz ruku.

Uprkos tome što je ekran postao crn, jasno se čuje njegovo obraćanje njoj.

- Nemoj da mi se nabacuješ ​s tim glupim sr*****, ja sam ipak osoba. Jesi li poludela? Ja sam legenda, ovde sam da podržim Čarlija Vilsona, a vi dolazite da me pitate neke glupe stvari o mojoj ženi - nastavio je, ističući da mu je to "supruga".

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading