NOVI SKANDAL DRMA BRITANSKU KRALJEVSKU PORODICU! Otkriveno zbog čega princu Hariju preti deportacija iz Amerike!
Foto: Printscreen/Printscreen

Potencijani američki predsednik Donald Tramp sugerisao je da bi princu Hariju, ukoliko on ponovo pobedi na izborima, zabranio ulazak u Ameriku, te bi odmah bio deportovan, ako se utvrdi da je falsifikovao podatke za vizu, prenosi "Dailymail".

Tramp je takođe nagovestio da kraljevska porodica nema posebne privilegije zbog laganja o upotrebi narkotika, a otkriveno je i zbog čega je usledilo sve ovo.

Naime, Hari je u svojoj autobiografiji "Spare", otkrio da se drogirao, što je po zakonu SAD osnov za odbijanje zahteva za vizu, a tu nije kraj.

On je otkrio u svojoj knjigi da je koristio kokain, kanabis i psihodelične pečurke, pri čemu mu je kanabis pomogao da se izleči od traume smrti njegove majke.

- Moraćemo da vidimo da li oni znaju nešto o drogi, a ako je lagao, moraćemo da preduzmemo odgovarajuće mere - rekao je Tramp u intervjuu u kojem su ga pitali o Hariju i njegovoj vizi i američkom državljanstvu, a mediji pišu da priznanje o upotrebi narkotika u prošlosti ne mora nužno dovesti do odbijanja vize, zabrane ulaska ili boravka u toj zemlji.

princ Hari, Donald Tramp

Foto: Ilustracija

 

Ministarstvo za unutrašnju bezbednost (DHS) saopštilo je da su im potrebne dodatne dve nedelje da povrate imigracione podatke princa Harija. Savezni sudija još razmatra da li da ih pusti ili ne. Heritidž fondacija, prema pisanju medija, traži objavljivanje dokumenata kako bi otkrila da li je Hari lagao na važnom dokumentu. 

- Hari je još jednom javno priznao široku upotrebu ilegalnih droga. Šta mi tvrdimo da to znači? Čini se da je ovaj Hari dobio poseban tretman... - saopštila je fondacija, a kontaktirano je i Ministarstvo.

- Nešto što je u knjizi ne znači da je istina. Ponekad ljudi stavljaju stvari u knjige samo da bi prodali više primeraka - rekao je Džon Bardo iz Odeljenja za unutrašnju bezbednost, piše gorepomenuti medij.

Podsetimo, britansku kraljevsku porodicu trenutno potresa još jedan skandal, a u sve je umešana Kejt Midlton, njen nestanak, kao i afera njenog supruga, budućeg kralja Vilijama i navodne ljubavnice Rouz, a više o tome pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading