kejt midlton
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Svet je iznenadila činjenica da je Kejt Midlton odlučila da podeli svoju dijagnozu raka bez svog supruga, princa Vilijama.

U petak, 42-godišnja princeza od Velsa govorila je u video poruci u kojoj je podelila da je bila na lečenju raka nakon operacije abdomena u januaru. Princeza Kejt se pojavila sama, što je navelo neke da se zapitaju zašto joj se Vilijam nije pridružio.

- To je poruka princeze o njenom zdravlju, a ona je htela da sama lično prenese poruku - rekao je za "People" pouzdan izvor iz palate, koji je dodao da je princeza Kejt jasno stavila do znanja da ju je njen muž podržavao sve vreme, a koji je sve znao od samog početka.

Kejt

Profimedia

 

- Vilijam je izuzetno ponosan na svoju suprugu zbog hrabrosti i snage koju je pokazala ne samo ove nedelje već i od operacije u januaru  kaže izvor i dodaje:

- Sada je više nego ikad usredsređen na to da obezbedi da njegova žena ima privatnost koja joj je potrebna da bi se u potpunosti oporavila i da njegova deca budu zaštićena od razumljivog interesovanja za vesti koje se objavljuju - naveo je dalje izvor za pomenuti medij.

Dok je kraljevska porodica više puta spominjala princa Vilijama i njihovu decu - princa Džordža, princezu Šarlot i princa Luja - u samostalno pisanom govoru, smatrala je da je ključno da to iznese sama i kada je za to vreme.

- Njoj i princu je bilo potrebno vreme da obrade vesti, trebalo joj je vremena da se oporavi od operacije i trebalo je vremena da kaže deci. To je bila pokretačka snaga - kaže izvor iz palate.

Kejt Midlton

Foto: Printscreen/instagram

 

Princ Džordž (10), princeza Šarlot (8) i princ Luis (5) već su bili van škole za uskršnje praznike kada je palata objavila Kejtin unapred snimljeni video koji otkriva dijagnozu.

Podsetimo, ovog vikenda, porodica će preskočiti tradiciju tako što će propustiti tradicionalnu uskršnju službu kraljevske porodice u kapeli Svetog Đorđa i umesto toga provesti vikend privatno kod kuće.

Princ Vilijam ne planira da se vrati kraljevskom poslu sve dok se Džordž, Šarlot i Luis ne vrate u učionicu u školi Lambruk krajem aprila, nakon izbora roditelja da svedu obaveze na minimum kako bi provodili vreme sa svojom decom tokom školskih raspusta.

Sve o Vilijamovoj navodnoj ljubavnici i šta je uradila u svom dvorištu, nadomak njegove rezidencije, pročitajte u odvojenoj vesti.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading