SRAMOTA, KARIĆI DERNEČE, A SRBIJA U ŽALOSTI Član najbogatije srpske porodice organizovao korona žurku na dan kada je umro patrijarh (VIDEO)

Da bogati i slavni misle da su jači od zakona, dokazala je i najpoznatija i najmnogobrojnija porodica Karić, čiji pojedini članovi smatraju da epidemiološke mere u borbi protiv korone ne važe za njih!

Simon de Karić
Simon de Karić, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Makar tako misli Simon de Karić, vlasnik restorana u centru grada koji je pre dve noći zatvoren zbog kršenja epidemioloških mera, ali i nepoštovanja dana žalosti.

Snimci koji su pre dve noći nastali u njegovom restoranu vrlo brzo su postali viralni, a na njima se, osim dernečenja gostiju, vidi i to da epidemiološke mere nisu poštovane, masku niko nije nosio, a gosti nisu održavali propisanu distancu.

Simon de Karić
Simon de Karić, Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Naime, Karić je gostima omogućio dernečenje uz iće, piće i glasnu muziku, sve dok komunalna policija i sanitarna inspekcija nisu upale u lokal i rasterale goste.

Simon de Karić i Tamara Nikolić
Simon de Karić i Tamara Nikolić, Foto: Emil Čonkić

Na sve to, sporna situacija se dogodila baš u danu kada je preminuo srpski patrijarh Irinej, koji je pre nekoliko godina venčao Simona sa bivšom suprugom Tamarom Nikolić.

Iako je Vlada Srbije proglasila trodnevnu žalost zbog smrti Njegove svetosti, Kariće to kao da nije zanimalo, a očigledno ni potreslo, pa se u njihovom lokalu pevalo uglas, ispijao se alkohol...

Nadležni su odmah ispraznili lokal, a Kariću napisali kaznu. Osim toga, pripadnici Policijske uprave Stari grad su mu, kako smo saznali, napisali i kaznu zbog nepoštovanja dana žalosti.

U toku jučerašnjeg dana pokušali smo da stupimo u kontakt sa vlasnikom i zaposlenima u restoranu u kojem se žurka dogodila, ali do zaključenja ovog broja niko nije odgovarao na naše pozive.

BONUS VIDEO:

OVDE saznajte zašto je Simona bivša žena prijavila policiji.

Povezane vesti

 • Korisnik: Lucky
  24/11/2020 - 00:22
  Zapecatili ste politicku karijeru sami ,Bogu hvala na tome. Sada ce ze samo placati i placati,dok neostanete na onome sto ste imali dok tita niste okumili. Sami svoje sudije i djelati. Niko ne bi bolje.
 • Korisnik: miro
  23/11/2020 - 07:04
  Magarac trpajte ga u zatvor pa na prinudni rad.I Karići pobožni obradili i opljačkali Srbiju to i dobili znaju.
 • Korisnik: Milovan
  22/11/2020 - 18:42
  A uvek su Karici isticali kako su uz Patrijarha i Srpsku Crkvu. Sram ih bilo.Bas mu zapelo za pare. Da imaju stida sada bi vratili odlikovanje koje su dobili od Crkve.
 • Korisnik: Nikaextreme
  22/11/2020 - 15:26
  У оваквим ситуацијама, појединци показују своје право лице и тада видимо ко су заправо!
 • Korisnik: Dani
  22/11/2020 - 14:54
  Kao prvo, Patrijarh, laka mu zemlja, ne treba da bude dostupan svakom skorojevicu koji ima para, za svaki njihov hir! Da li Papa ide pa vencava?
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi