Maja Marijana
Screenshoot Youtube
Maja Marijana

Screenshoot Youtube

Maja Marijana, Foto: Screenshoot Youtube

Naime, folkerka je 2013. godine, kako su pisali domaći mediji bila životno ugrožena kada je nakon fizičkog sukoba sa Mladenom završila u bolnici sa potresom mozga. 

Maja je, kako se tada pisalo, imala nagnječenje jagodičnih kostiju i lobanje, vidne masnice i podlive na licu, a kako je tada navodno otkrila u policijskoj stanici, Mladen je samo ošamario. No, povrede na njenom licu govorile su suprotno!

-  Marijana se u Šmakića zaljubila kao nikada ni u koga. Obožavala ga je, a on je od početka imao i druge žene iako je voleo Maju. Često su se svađali. Znao je i da je udari u tim situacijama. Ona bi ga ostavljala na dan, dva bi se vraćala i praštala mu - ispričala je tada Majina prijateljica za domaće medije. 

Maja Marijana

Rajko Ristić

Maja Marijana, Foto: Rajko Ristić

Nekoliko godina kasnije, tačnije 2017. godine, Maju i Mladena uslikali su paparaci u centru grada i tada je svima bilo jasno da mu je pevačica oprostila batine. No, ljubav je ipak kratko trajala!

Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Maja Marijana, zapaljen automobil, Foto: Alo/ Masanori Jošida

U aprilu 2019. godine automobil popularne folkerke je zapaljen, a ona je taj slučaj povezala sa Šmakićem i rešila je da ga ostavi. 

- Sa njim se pomirila samo zbog ćerke Milice, ali kada su im krajem aprila zapalili auto, Maja je odlučila da ga napusti. Saopštila mu je da je to kraj, da nema više snage za stalne stresove koje je doživljavala kraj njega i želela je da se raziđu mirno - ispričao je pre godinu dana izvor "Alo!" blizak pevačici, dok ona u tom trenutku nije želela da potvrdi, ali ni demantuje razlaz od nevenčanog supruga.

Inače, Maja i Mladen imaju ćerku Milicu, dok Anđela, njena ćerka iz prvog braka živi sa svojim ocem.