Jasmina Ana promocija knjige "Elitna prostitutka"
Alo/Vladimir Marković
Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

 

Pored ovoga smo sa doktorkom razgovarali i o trenunoj situaciji vezanoj za koronavirus koji je ponovo prisutan, kao i o merama kojih se moramo pridržavati kako bismo se zaštitili.

- Mere su već toliko puta spomenute i nema tu nekih novina, dakle redovno pranje ruku, nošenje maski i rukavica u zatvorenom prostoru, ali i napolju ukoliko je prisutan veći broj ljudi oko nas. Ono što bih još napomenula, jer dolazi vreme visokih temperatura jeste da ne koristite klimu ukoliko ona nije prethodno očišćena, a time mislim da vam dođe profesionalac, rasklopi je i očisti svaki delić, a ne da vi samo operete filter  - rekla je doktorka.

Jasmina Ana promocija knjige

Alo/Vladimir Marković

Foto: Alo/Vladimir Marković

Kada je reč o letovanju, koje sada mnoge brine, posebno ljude koji već imaju uplaćen aranžman, doktorka kaže da će ona ići na letovanje ove godine, a da to isto preporučuje i drugima. 

- Ja ću svakako ići negde da se odmorim, ali samo u okviru granica naše države, nikako u inostranstvo, jer ako vam se tamo nešto desi, rizik je mnogo veći - rekla je doktorka i pozvala ljude, da ukoliko ne žele da odustnu od odmora, ove godine letuju isključivo u našoj državi.