PONOSAN NA ČINJENICU DA JE NJIHOV Ovako je govorio sin Đorđa Balaševića o ljubavi njegovih roditelja: "To ne postoji nigde na svetu" (FOTO)

Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude, njegove su reči

Aleksa Balašević, sin Đorđa i Olivere, prošle godine pričao je o velikoj ljubavi oca i majke, te naglasio koliko je ponosan na činjenicu da je njihovo dete.

- Danas je isuviše lako biti poznat, a ja nisam samo dete poznatih roditelja, već dete velikih ljudi. Božanskih. Jedne umetničke dinastije. Globalnih autoriteta”, rekao je u intervjuu, prenosi Indeks.

- Da li je to olakšavajuća ili otežavajuća okolnost? Dođe na isto, kao kod svakog deteta, normalnog i ispravnog”, dodao je.

Aleksa je tada pričao i o svojoj verenici.

- Ljubav mog Đoleta i Olje je jedinstvena. To ne postoji nigde na svetu. Mama me savetuje da i mi budemo jedinstveni. Uvek ima šanse za dobre i nebeske ljude. A Nikana i ja smo baš takvi, potpuno drugačiji od drugih”, zaključio je.

Đorđe i Olivera Balašević venčali su se 7. maja 1981. godine na skromnoj ceremoniji u Novom Sadu, a u braku su dobili dve ćerke, Jelenu i Jovanu, i sina Aleksu.

Đorđe Balašević je preminuo u petak 19. februara, a sahranjen je u Novom Sadu u najužem krugu porodice.

Pogledajte OVDE kakvo neprocenjivo blago je Balašević ostavio nakon svoje smrti

Povezane vesti

 • Korisnik: Ika
  23/02/2021 - 16:08
  Oni kažu da ih je vezala Božanstvena ljubav, deca isto kažu, Pera isto...kuloari kažu drugačije, mada ko veruje kuloarima? Ipak, Njegove tuge govore drugo i to je ono što me kopka. Nekulturno jeste biti znatiželjan previše, ali mi, veliki fanovi bi ipak voleli znati istinu. Ljubav ili farsa?
  • Majat @Ika
   24/02/2021 - 15:07
   I ja sam čula za te priče. Obično kad ljudi pred svima pričaju kako im je brak cveće i baloni, potpuno obrnuta je situacija "na terenu". Za poznate ličnosti to važi dva puta jer oni imaju imidž da održavaju. U svakom slučaju, čovek je preminuo a o pokojnicima, ipak, sve najbolje......
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi