Bogdan Srejović
PrntScrn
Bogdan Srejović

PrntScrn

Bogdan Srejović, Foto: PrntScrn

Najveća Balkanska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović (46) kako saznajemo, već neko vreme je u emotivnoj vezi sa Bogdanom Srejovićem (38) iz Beograda.

Ceca Ražnatović

AlO!

Ceca Ražnatović, Foto: AlO!

Kako saznajemo Bogdan je vlasnik jednog poznatog restorana u Beogradu, ali Cecin izabranik je i suvlasnik još nekoliko restorana koji se nalaze u srpskoj prestonici. Sada su mediji otkrili i da je Bogdanov otac Miloš Srejović, nekadašnji jugoslovenski i srpski atletičar.

Rođen je u Kragujevcu, a svoj grad proslavio je davne 1978. godine, kada je postao prvak Evrope u troskoku. Te godine proglašen je za najboljeg sportistu Balkana. Rezultat karijere postigao je 1981. godine, a taj skok iznosio je 17,01 metar, što je i dan danas rekord u našoj zemlji. Zbog povrede tetiva brzo je završio takmičarsku karijeru.

Takođe, Bogdan ima ćerku Iskru, za koju je dosta vezan, a u braku je bio sa Zoranom Tasovac, inače sadašnjom devojkom Saše Kovačevića.

Upoznavanje između Cece i Bogdana desilo se na rođendanu njene prijateljice, a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu. S druge strane Srejovićeva bivša supruga već godinama uživa u ljubavnoj vezi sa jednim od naših najpoželjnijih pevača Sašom Kovačević i ne krije koliko je zaljubljena.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

miki

13.01.2021 22:44

deda od ovog malog cecinog bio sa Arkanom na ratistu

Vasa

14.01.2021 12:01

Nikad cuo a njegovog oca ,a pogorovo za ovog malog tzv.menadzera

Prtentije

14.01.2021 12:39

Nemojte pominjati oca ove male Bogdanke, ne zaslužuje jer je to izuzetan čovek za razliku od ove male, a ti Ceco al si našla, alal ti vera. Ko da ti brani neko da izabereš muškarca, ali muškarca bre ženo ne devojčicu