SOFIJA I LUKA DOŠLI U SRBIJU NA 48 SATI Ovo je razlog njihove posete, manekenka u najužim farmerkama još jednom pokazala savršenu liniju, a ono što je Jović radio na aerodormu će vas oduševiti (FOTO)

Manekenka i fudbaler su imali slobodan vikend i odlučili su da dođu i vide porodicu, ali i bake i deke da se druže sa unukom. Pored toga, Sofija je celu noć provela na slikanju svoje nove kolekcije

Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom
Luka Jović i Sofija Milošević sa sinom , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović došli su sa sinom Aleksejem u Beograd. Razlog ove kratke posete je isključivo da bi se videli sa porodicama i završili poslovne obaveze.

Privatnim letom iz Frankfurta, Sofija Milošević i Luka Jović su sa malom bebom za vikend došli u našu prestonicu i to ni manje ni više nego na 48 sati.

Sportski obučeni i sa maskama na licu izašli su sa aerodroma gde ih je sačekao prijatelj. Po ko zna koji put Sofija je u uskim farmerkama pokazala savršenu liniju i kako se za relativno kratko vreme posle porođaja vratila u top formu.

Sofija Milošević i Luka Jović
Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: Alo!/Masanori Jošida

Manekenka je vodila računa o sinu, dok je Luka sa drugom pakovao kofere, kojih je bilo toliko da je izgledalo da dolaze na mesec dana a ne na dva.

Manekenka i fudbaler su imali slobodan vikend i odlučili su da dođu i vide porodicu, ali i bake i deke da se druže sa unukom. Pored toga, Sofija je celu noć provela na slikanju svoje nove kolekcije, što su njeni pratioci imali prilike da vide na društvenim mrežama.

Osećam se dobro u svom telu

Sofija je nedavno javno pričala o tome kako je zadovoljna svojim telom i da sina Alekseja doji. - Dojim dete i mislim da je to jedan od razloga zašto sam izgubila kilažu koju sam nabacila. Osećam se dobro u svom telu! Ne pokušavam da “jedem više” ili da dodam koje kilo. Čitam mnogo komentara u kojima mi ljudi pišu kako sam mršava. - Takva sam - rekla je manekenka!.

Sve o Sofijinoj manekenskoj karijeri koju je počela da gradi u Nemačkoj, čitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi