Aleksandra Nikolić
Foto: M.M.
Aleksandra Nikolić

M.M.

Foto: M.M.

Jedna od njih svakako jeste foto-model Aleksandra Nikolić (22), koja je već na lekarskom pregledu pokazala svoje silikonske grudi.

Zadrugarka, koju smo nakratko videli i u prošloj sezoni, a čije je učešće ostalo u senci kontroverznijih igrača, ovoga puta rešila je da ide na sve ili ništa.

Aleksandra Nikolić

Foto: M.M.

Foto: Foto: M.M.

- Oslobodila sam se svih predrasuda iz prošle sezone, ulazim kao slobodna devojka i spremna sam na sve. Moje učešće u prošloj sezoni ostalo je nezapaženo zato što sam ušla pred kraj, nisam imala neku jaku priču ili emotivnu vezu, a nisam se ni ponašala slobodno jer sam sve vreme bila svesna kamera. Ovoga puta idem do kraja - rekla je za "Alo!" Aleksandra. Kako kaže, već je bacila oko na neke zadrugare.

- Sviđa mi se Stefan Šebez, dobro izgleda i odlično se poznajemo. U kakvom smo odnosu, videćete unutra - bila je zagonetna atraktivna brineta, a onda je dodala i da joj se dopada bivši dečko Teodore Džehverović.

- Anđelo je lep dečko, sviđa mi se. Kristijan Golubović me, s druge strane, uopšte ne privlači. Nije moj tip, a po godinama može i otac da mi bude. Konkurenciju nemam, o drugim devojkama ne razmišljam uopšte - rekla nam je samouvereno Aleksandra.

Takođe, poverila nam je da je ugradila silikonske grudi, te da ispod majice koju je imala na sebi nije nosila brushalter. Kaže, steže joj grudi pa trpi bolove jer je sveže operisana.

I ne samo da nam se pohvalila novim grudima, već nam ih je i pokazala. Navodno, nenamerno. Otišla je iza privatne klinike kako bi proverila da li je sve na svom mestu, a onda je skinula majicu i kao od majke rođena krenula da se dodiruje. Ovaj prizor nije promakao oštrom oku našeg paparaca, koji ju je uslikao u tom poduhvatu. Šta nas tek očekuje od sutra, kad Aleksandra uđe u "belu kuću", ostaje nam da vidimo.

Pročitajte i: