Ana Sević sa dečkom
Alo! / Dejan Briza
Ana Sević sa dečkom

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

Pevačica Ana Sević i njen dugogodišnji partner Daniel Nedeljković definitivno su sigurni da će ostatak života provesti zajedno, a par je nedavno intenzivno počeo da traži stambeni prostor u kom će živeti. Kako „Alo!“ saznaje, Ana i Daniel uveliko razgledaju luksuzne kuće na Senjaku, a za oko im je zapala jedna, koja košta 700.000 evra.

-Daniel je pronašao fenomenalnu kuću na Senjaku, u elitnom delu prestonice. Vlasnicima se žuri pa bi je prodali za oko 700.000 evra iako ona vredi mnogo više, s obzirom na kvadraturu, ali i lokaciju…- ispričao je za „Alo!“ izvor blizak ovom paru i dodao da se u nju, iako puno košta, mora uložiti još dosta novca.

Ana Sević sa dečkom

Alo! / Dejan Briza

 Foto: Alo! / Dejan Briza

-Potrebna je restauracija cele vile, fasade, spoljašnjeg i unutrašnjeg bazena, dvorišta… Daniel je vodio arhitekte kao i podizvođače radova da pogledaju, a njihova je procena da u kuću treba da se uloži još minimum 300-400 hiljada evra, ne računajući nameštaj i sve ono što dolazi na kraju - dodao je izvor dobro upoznat sa ovom pričom.

Ana Sević sa dečkom

Alo! / Dejan Briza

Foto: Alo! / Dejan Briza

Budući da je Daniel u poslednjih nekoliko nedelja sam pregovarao, nedavno je odveo svoju devojku u obilazak ove, ali i drugih vila po Senjaku, kako bi pronašli onu pravu pre nego što i definitivno potpišu ugovor. 

Paparaco „Alo!“ uslikao ih je u jednom takvom razgledanju i uverio se da će uskoro postati ponosni vlasnici nekretnine od koje zastaje dah.

Ekskluzivne fotografije možete pogledati u galeriji ispod.