Stanija i Marko
AtaImages

Kako je izvor blizak starleti rekao za „Alo!“, glavni razlog zbog kojeg je želela da sakrije svoju vezu od medija i javnosti, jeste taj što u poslednje vreme ima neprijatnosti sa nekoliko opsednutih fanova koji je uhode i prate.

Stanija pokazala golu guzu!

Vlasnica najbolje zadnjice na srpskoj estradnoj sceni, tokom jučerašnjeg dana objavila je na svom Instagram profilu u okviru opcije stori, fotografiju na kojoj je kao od majke rođena. Naime, fotka je nastala u jednom kozmetičkom salonu, gde je starleta išla da potamni svoje telo prskanjem boje.

Marko je izašao iz belog džipa na kratko, a to upecao paparaco „Alo!“, koji je nedugo zatim uhvatio i Staniju koja je jedva čekala da mu padne u zagrljaj.

- Njih dvoje se bukvalno ne odvajaju, čak i treniraju zajedno. Po povratku iz teretane obavezno odlaze do marketa gde kupuju zdrave namirnice za pripremu večere, a za to je uglavnom zadužen Marko, jer Stanija retko gde ima mira. Haos je gde god se pojavi! - priča izvor blizak paru za „Alo!“.

Inače, kako se šuška po Novom Sadu, brojni opsednuti fanovi ne prestaju da prate mladi par, te im svakodnevno idu u stopu kad god izađu iz zgrade i krenu negde.

Podsećanja radi, starleta je nedavno za medije izjavila da planira povratak na drugi kontinent početkom 2021. godine.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: