Sofija Milošević i Luka Jović
PrntScrn
Sofija Milošević i Luka Jović

PrntScrn

Sofija Milošević i Luka Jović, Foto: PrntScrn

Manekenka Sofija Milošević nikada nije krila da joj je porodica najvažnija u životu, a kako se čini, jedino je svojim najbližima spremna da poveri sina Alekseja kojeg je dobila sa fudbalerom Lukom Jovićem.
Naime, paparaco Alo! uslikao je poznatu manekenku u centru prestonice dok je šetala sa Lukom, a kako saznajemo, sina je ostavila na čuvanje svom bratu Stefanu.

- Sofija je veoma vezana za svoju mamu i brata Stefana i kroz sve životne situacije su prolazili zajedno. Otkako je sa Lukom i Aleksejem stigla u Beograd, trudi se da se ne odvaja od dečaka, ali kad god joj je neophodan kratak predah, njeni najbliži su tu da joj priskoče u pomoć - kaže na početku razgovora za Alo! izvor blizak manekenki i dodaje da je Sofija nedavno odvojila vreme za sebe i svog verenika.
- Njen brat Stefan se odlično snalazi sa malim Aleksejem i Sofija je najopuštenija kada on čuva dečaka. Kada je nedavno sa Lukom uživala na ručku, a potom i šetnji gradom, mogla je potpuno da se opusti jer je znala da je Aleksej na sigurnom dok ga pazi njen brat - kaže naš izvor.

- Iako se od Alekseja odvojla samo na nekoliko sati, bila je nestrpljiva da ga ponovo vidi. Čim su završili sa ručkom, pozvala je svog brata i zamolila ga da dovede Alekseja. Toliko se uželela svog sina da je izašala iz restorana kako bi se sa bratom našla na pola puta i što pre ga videla - ispričao je naš izvor.

Miloševićeva: Uzeću Lukino prezime

Popularna manekenka otkrila je u nedavnom intervjuu za Alo! da planira venčanje sa izabranikom Lukom Jovićem čim budu ukinute epidemiološke mere u borbi protiv koranavirusa.

- Planiramo venčanje čim se situacija s pandemijom bude smirila jer je trenutno zaista suludo razmišljati o tome. O ovome nikada nisam pričala, tako da je ovo ekskluziva, ali da, planiram da uzmem njegovo prezime - rekla je Sofija.

Komentari (1)

dado

05.05.2021 10:53

Najlepsa??? Da ti je u rodu sta pa opet nebi to napasali....