Nataša Bekvalac
Nenad Vujanović
Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović

Pop zvezda Nataša Bekvalac nije ni slutila da će pripreme za koncert za Dan zaljubljenih biti toliko naporne! Panonska Barbika, kako je mnogi nazivaju, umorna je i iscrpljena zbog toga što spava svega nekoliko sati, što je i sama nedavno priznala, a paparaco „Alo!“ uslikao ju je ispred „Štark arene“ kako sedi na stepeništu ispred VIP ulaza, telefonira i ispija vodu, a sudeći po izrazu njenog lica, nije joj bilo dobro!

Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović

Kako izvor blizak pevačici otkriva, njoj je tokom probe pozlilo jer je u „Areni“ bilo veoma vruće i umalo se onesvestila. Tada je tražila od saradnika da nastave sa probom, a ona je otišla na svež vazduh. U prvih nekoliko minuta je pokušala da se smiri i što pre dođe sebi kako bi mogla da nastavi sa probom, ali je manjak sna uzeo danak i nije uspela da ostane na nogama.

Nataša Bekvalac

Nenad Vujanović

Nataša Bekvalac, Foto: Nenad Vujanović

Koliko je Nataši bilo loše, jasno je i po tome što je sela na stepenice ispred ulaza u „Štark arenu“ ne mareći za prolaznike. Nakon što se malo oporavila, latila se mobilnog telefona. Čini se da ju je poziv dovoljno oraspoložio, pa je ubrzo ustala sa i vratila se svojim obavezama na probi. Dok su je svi savetovali da ode u hotel u kojem je smeštena i odmori se kako bi se oporavila za probu koja ih je čekala već sutradan, ona je to odbila.

- Nataša je osoba koja nikada ne bi priznala da joj je nešto naporno ili teško. To što se forsira preko svojih granica uzelo je maha poslednjih nedelja jer probe mnogo duže traju i mnogo su napornije. Nikog od ekipe nije začudilo što joj je pozlilo jer svi znaju koliko malo jede i spava - kaže izvor.