Tijana Ajfon
Alo.rs
Tijana Ajfon

AlO!

Foto: AlO!

Njih dve su se smestile u jedan od najluksuznijih hotela na budvanskoj obali i izdvojila dve nedelje za odmor, a koliko joj je more bilo potrebno, jasno govore vrele fotografije koje je uslikao paparaco "Alo!".

Minijaturni žuti kupaći kostim jedva je uspeo da zadrži njene bujne grudi, ali to joj ni najmanje nije smetalo da se zabavi sa prijateljicom Sarom, koja će u nedelju ući u "Zadrugu 4".

Tijana Ajfon

AlO!

Foto: AlO!

Devojkama kupanje očigledno nije bilo zanimljivo, pa su naručile šampanjac i počele da nazdravljaju jedna drugoj. Njihovo kikotanje ubrzo se pretvorilo u maženje, zatim u ljubljenje, da bi se na kraju polivale šampanjcem od nekoliko stotina evra.

Prisutni su u šoku i posmatrali njihovu igrariju, ali se one se nisu obazirale. Kako bi još više zagrejala atmosferu na plaži, Tijana je drugaricu zamolila da je namaže uljem, što je ova rado učinila.

Kako saznajemo, Ajfonku je soba za nju i prijateljicu koštala 500 evra na dan, a kako je smeštaj bukirala na deset dana, samo za to je morala da pukne više od 5.000 evra. Kada se uz to dodaju šampanjac na plaži, izlasci i noćni provod, koji zgodna crnka obožava, letovanje na Crnogorskom primorju olakšaće njen novčanik za više od 10.000 evra.

Tijana Ajfon

AlO!

Foto: AlO!

Pročitajte i: