Jovana Jeremić
Printscreen
Jovana Jeremić

Printscreen

Foto: Printscreen

I dok ona niže uspehe sa vikend jutarnjim programom i emisijom "Upoznajte parove", neko želi da joj naudi i smakne je sa trenutne pozicije najtraženije TV voditeljke. Kako saznajemo, Jovana je nekoliko puta u garderobi Hepi televizije, gde inače ostavlja svoje stvari i kostime koje nosi u emisijama, nalazila čudne znakove.

- Jovana je jednom prilikom uzela sako, a onda je na ofingeru pronašla crni konac umotan u nekoliko čvorova. Jedva je uspela da skine sve to. Posetila je jednu ženu koja se bavi takvim stvarima i saznala je da joj neko radi o glavi. Loše se oseća zbog toga. Nikada nije verovala u takve stvari, ali ovo ju je pošteno poljuljalo - kaže dobro upućen izvor za Alo.rs

Jovana Jeremić-Milošević

printskrin

Foto: printskrin

Mi smo pozvali i Jovanu koja nam je potvrdila sve ovo, ali nije želela da ulazi dublje i celu priču. Ona nam je dala i fotogarfiju na kojoj se jasno vidi da je neko stavljao crni konac sa čvorovima na njen ofinger.

- Istina je da sam nešto otkrila, nešto što ima veze sa crnom magijom. To je sve što za sada smem da vam kažem - rekla je Jovana za Alo.rs.

Jovana Jeremić

Privatna arhiva

Jovana Jeremić, Foto: Privatna arhiva

 

 

Komentari (1)

Sandra

26.05.2020 15:46

Ne primaj se plaše te psihicki samo