Dina Galorini
Printscreen Youtube
Dina Galorini

printscreen

Dina Galorini, Foto: printscreen

Dina Galorini pričala je o svom nastupu koji je izvela sa učesnicom Sanjom. One su imale su vruće scene, a Dinin brat Albert nije bio srećan što je ovo video.

PROČITAJTE JOŠ:

"Rekla sam da s*ksa i simuliranja neće biti, ali svi su to radili. To od mene ove godine nećete očekivati", rekla je Dina, a onda se Albert nadovezao:

 

Dina i Albert Galorini

printscreen

Dina i Albert Galorini, Foto: printscreen

 "Slažem se sa Dinom, ali mislim da treba da povede računa, jer je tu njen rođeni brat. Ona je super, mnogo se promenila u svim pogledima, ali bih joj dao savet. Seko, ja sam se sklonio da ne gledam uživo. Poboljšala si se, smršala si i uradila plastične operacije, to je okej, ali ne te vruće scene."

 "To što lepo izgledam i što sam uložila u sebe je moja stvar. Ja nisam bila gola, imala sam šorts, ja ne stojim u tangama kao ove ovde", govorila je Galorinijeva.

Dina Galorini dobila poklon od 40.000 evra! Nećete verovati šta je u pitanju!

AUTOR: Alo.rs/G.T DATUM I VREME: 11.09.2019. 16:22 Bahanališe se! Dina Galorini, Foto: Alo! Učesnica rijalitija "Parovi" Dina Galorini novac iz rijalitija uložila u sebe i putovanja. Naime, ona u rijalitiju nije mogla da pronađe svoju srodnu dušu, ali zato je napolju našla momka svojih snova.

BONUS VIDEO:

SUSRET BIVŠIH LJUBAVNIKA Gastoz navalio na Zoricu, krenuo pred svima da je poljubi u usta!