Tijana Ajfon
Alo.rs
Tijana Ajfon

Alo.rs

Foto: Alo.rs
Tijana Ajfon privođenje

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Naime, prošlog leta je Tijana radila za tu gospođu, koja joj je ugovarala posao u Hrvatskoj. Maksimovićeva je tada otišla da odradi angažman, ali je nastao haos i umesto honorara od nekoliko hiljada evra, dobila je batine. Starleta tada nije našla način kako da se vrati u Srbiju jer je ostala bez prebijene pare. Ipak, posle nekoliko dana se snašla i kada se vratila u Beograd, vršila je pritisak na madam da joj isplati novac umesto mušterije. Dala je i otkaz i odlučila da postane samostalna u tom poslu.

Tijana Ajfon privođenje

YouTube/printscreen

Foto: YouTube/printscreen

Podsetimo, Ajfonka je prošle srede završila iza rešetaka i određen joj je pritvor do trideset dana. Ona je uhapšena sa još 35 osoba. Starleta je na saslušanju rekla da je išla na žurku na koju ju je pozvao prijatelj, ali na ostala pitanja nije htela da odgovori.

U akciji "Kristal" Uprave za organizovani i teški kriminal i Policijske uprave Bijeljina te noći u vikendici nadomak Bijeljine oduzeti su 14 paketića kokaina, 10 pištolja, medicinska droga, tri pancira, kao i nešto više od 10.000 evra u različitim valutama.

 

Komentari (2)

.

01.06.2020 21:39

Da li šefica ima šeficu? Naivna Tijana trebalo je da prokuži ko stoji iza šefice i da li stoji.

Licanin

02.06.2020 02:28

E sad lepo smestiti " MADAM " pa da se cese celog zivota . NE ubitije nego svaki dan da se cese al da boli . Iste su obadve al to se tako ne radi .