NA KORAK DO SMRTI Ivanu Marinkoviću otkazuje organ: Lekari zabrinuti, stanje u vili alarmantno!

Ne želi da se smiri

Ivan Marinković
Foto: Printscreen

Učesnik rijalitija "Parovi", Ivan Marinković već je nekoliko puta govorio o tome kako mu je zdravstveno stanje ugroženo zbog toga što godinama preteruje u piću.

On se u jednom periodu dozvao pameti, pa je smanjio piće na minimum, a u poslednje vreme se opet opija u rijalitiju i ne sluša savete lekara iako su mu rekli da će mu jetra otkazati i da je na korak od smrti. Kada jetra kao organ otkaže, morao bi da ide na transplantaciju, a obzirom kakvo je stanje u Srbiji, morao bi da ide na listu čekanja i pitanje je da li bi došao na red pre nego što bude kasno.

- Mesecima se trudio da piće svede na minimum, pa su ga i cimeri u vili i fanovi napolju hvalili i hrabrili da je konačno počeo da popravlja. Međutim, on je sada shvatio da njegova veza sa Jelenom propada i da nema budućnost, pa mu je zbog toga krivo. Kad god bi se našao u bedaku zbog toga, on bi u šoljicu za kafu sipao vinjak i tako pio krišom dok traje emisija. Uroš Anđelić je to primetio, pa mu je skrenuo pažnju da je opet počeo da se opija, ali ga Ivan nije slušao i pravio se lud - otkriva izvor dobro upućen u dešavanja u vili.

Ivan Marinković
Foto: printscreen

Ivan je bio na lekarskom pregledu, koji mu je produkcija omogućila, pa su ga doktori opet upozorili da nikako ne sme da pije alkohol jer mu je jetra ozbiljno ugrožena.

- On je u prošlosti već imao problema sa alkoholnim hepatitisom, koji prethodi cirozi jetre - kaže odlično obavešten izvor i dodaje:

- Ivanu su lekari na pregledu, koji je imao pre određenog perioda rekli da je na putu da u potpunosti upropasti jetru, pa se on tada malo trgao i prestao da pije jer se uplašio. Kada je išao na preventivni pregled pre dva meseca nakon saznanja, doktori su mu rekli da mu se stanje popravilo i da je odlično što je smanjio piće. Ipak, kako su ga problemi i depresija ponovo savladali, krenuo je po starom. Zbog učestalih svađa sa Jelenom, sve više je počeo da pije - rekao je sagovornik.

Pošto se on loše slaže sa verenicom, počinju da pristižu raznorazne poruke da su oboje krivci, te da je najbolje da njih dvoje raskrste i ne budu više zajedno.

Ivan Marinković
Foto: Printscreen

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Kostadin
  05/07/2020 - 07:50
  Treba im doturati što više alkohola. Alkohol pomaže da se društvo otarasi debila i neradnika.
 • Korisnik: Gradjanin
  04/07/2020 - 17:44
  zašto bilo sta komentarisati? Covek hoće da se ubije i to je njegova lična stvar. Narod voli to da gleda i produkcija im samo pomaze u alkoholu i u direktnom gledanju. Ko voli nek izvoli.
 • Korisnik: Nix
  04/07/2020 - 14:49
  Produkcija je kriva sto dozvoljavaju alkohol.. sramota..
 • Korisnik: BG
  04/07/2020 - 13:49
  Unistice se od alkohola ako tako nastavi...
 • Korisnik: boj
  04/07/2020 - 13:30
  Aloo, ako je već alkoholičar, što im dajete alkohol, produkcija snosi jedan deo krivice. Svi žderu, i onaj ko nikad nije pio propije se...A firmi je u cilju da na loš način reklamira svoja alkoholna pića.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi