Izabela Alijoski
printscreen
Izabela Alijoski

printscreen

Izabela Alijoski, Foto: printscreen

Atraktivna učesnica "Parova" Izabela Alijoski do nedavno je bila u vezi sa Elvinom Kadrićem.

Budući da njih dvoje nisu više zajedno, fanovi smatraju da im ovaj bivši par duguje objašnjenje, jer su ih oni bodrili i u najtežim situacijama.

Izvor blizak ovom paru tvrdi da zna pravi razlog završetka ove ljubavne priče.

Elvin i Izabela

Masanori Jošida/Alo!

Elvin i Izabela, Foto: Masanori Jošida/Alo!

Mlada preduzetnica se prema rečima dobro obaveštenog izvora, vratila svom bivšem momku koji je u tom periodu bio oženjen, što naslednici Slađane Petrović nije smetalo, te je umešala prste i skroz ga rastavila od supruge.

- Izbela je raskinula sa Elvinom jer se vratila svom bivšem Stefanu, kojeg zna dve godine. Izabela i Stefan nisu uspeli, a onda je Bells ušla u sedmu sezonu. Sve je bilo super između Elvina i Bells dok je Stefan nije zapratio ponovo na društvenim mrežama početkom decembra. Tada su se vratile varnice. Ona je iz Sarajeva došla 26. decembra, kada je ponovo počela sa Stefanom. Sa Kadrom je raskinula dan, ili dva ranije. Stefan je bio oženjen, a razveo se jer je Izabela umešala prste, i otišla da ga zavede u Berlin - kaže izvor blizak nekadašnjim golupčićima, pa dodaje.

 

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić

ALO!/ Nenad Vujanović

Izabela Alijoski i Elvin Kadrić, Foto: ALO!/ Nenad Vujanović

- Stefanova bivša žena je kivna na Izabelu, želi da joj se osveti zato što joj je ona upropastila brak - zaključuje izvor.