O SVADBI, BRAKU I DECI Jelena Golubović za Alo.rs otkrila sve tajne ljubavnog života sa poznatim političarem (FOTO)

Najveća rijaliti zvezda na Balkanu rešila je, samo za naš portal i po prvi put za javnost, da otkrije planove u svom budućem životu...

Jelena Golubović
Foto: Facebook/Printscreen

Režiserka i bivša rijaliti učesnica rijalitija "Parovi" i "Zadruga" Jelena Golubović, za portal Alo.rs otvorila je "vrata" svog privatnog života i dozvolila nam, bar na kratko, da ga podelimo sa njenim, kako ona obično kaže: "šampionima".

Kada smo pozvali Jelenu i pitali je za detalje njenog ljubavnog života, ona je, po prvi put ostala bez reči i nije znala kako da započne izlaganje na pomenutu temu. Time nam je pokazala da se, ne samo zaljubila, već i da je srećna sa svojim novim izabranikom, političarem Sinošom Vučinićem, što je uostalom odavno i priželjkivala. 

Jelena Golubović
Jelena Golubović, Foto: Privatna arhiva

Jelena nam je priznala da sa svojim novim dečkom već deli zajednički dom, kao i da je napokon ispunjena i zadovoljna. U trenutku kada smo je kontaktirali, Golubovićeva je čitala knjigu koja govori upravo o njenom dečku, koju, kako priznaje, čita sa uživanjem.

- Srećna sam, ali sam isto tako zbunjena jer ste me pozvali, a ja upravo čitam knjigu o njemu - priznaje rijaliti-zvezda.

Kada si započela vezu sa Sinišom?

- Vezu smo započeli oko Božića, a znamo se dugo, još kad sam bila dete. Moj pokojni stric je bio novinar, tako da preko njega zna celu moju porodicu od mog najranijeg detinjstva. Onda sam ja otišla, dugo se nismo videli i kad smo se opet videli, bukvalno se ljubav rasplamsala.

Jelena Golubović
Foto: Privatna arhiva

Da li planirate brak, svadbu i eventualno proširenje porodice?

- Znaš kako kažu: "Čovek snuje, a Bog odlučuje!" Ja želim i smatram da bi on bio dobar otac. Joj, sad sam se tako zbunila, da ne znam ni šta da kažem (smeh).

Da li ste razgovarali o nekim budućim koracima u zajedničkom životu?

- Pa naravno da jesmo. I on želi brak i dete. On je rođen u patrijarhalnoj porodici, tako je vaspitan, kao i ja i negde, to  je normalan sled stvari kada se dvoje vole. On je u horoskopu rak isto kao i ja i mnogo smo emotivni, tako da te emocije ne možemo da sakrijemo. Pored toga delimo iste stavove, principe i vrednosti, tako da su se kod nas nekako kockice sklopile. Meni papir kao papir zaista ništa ne znači, bitno je da ljubav traje i da emocije postoje, a to je samo propratna stvar.

Jelena Golubović
Foto: Privatna arhiva

Koliko je Jelenin izabranik romantičan govori i činjenica da joj je poklonio knjigu u kojoj je baš on glavni junak. Ono što je Jelenu posebno oduševilo je posveta na knjizi sa potpisom legende srpske poezije, Mike Antića.

Da li ima nekih noviteta na poslovnom planu?

- Ima naravno, pravim jedan dokumentarni film, ali to je sve što ću reći, razumite me, ne želim da ureknem. Prvo je bilo ovo stanje sa koronom, pa je sve to moralo da stane, ali se nadam da ćemo vrlo brzo nastaviti sa započetim. Takođe, trenutno sam u pregovorima sa jednom televizijom, pa ćemo da vidimo kako će svi ti planovi da se realizuju, a dok sve to ne biude stalo na čvrste temelje ja ću uživati u ljubavi. Pozdravljam sve moje šampione! - završila je Jelena.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Leduk
  31/05/2020 - 13:17
  Baš ste divan par, budite zajedno i volite se do kraja života, samo NE izlazite u javnost ni u medije, ČUVAJ TE VAŠU LJUBAV, SAMO ZA VAS
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi