Jovana Jeremić
EON/Printscreen
Jovana Jeremić

EON/Printscreen

Jovana Jeremić, Foto: EON/Printscreen

Priznala si nedavno da nikada nisi posećivala psihijatra, ali da ipak planiraš da potražiš pomoć. Zbog čega?

- Stres, ubi me stres. Mnogo se sekiram zbog posla. Urednički posao je pretežak. Skoro sam se čula sa Vesnom Dedić i žalila sam joj se "ne mogu Vesna, kunem ti se, više da čekam ove goste i da uređujem", ona mi kaže "molim? Ja sam 12 godina bila urednik i voditelj Jutarnjeg programa na RTS-u. Šta ne možeš? Ustaj vojsko, moraš! Jedino tako se pravi karijera". Vesna je u pravu! Ako misliš da budeš televizijska zveda, moraš da budeš um i mozak operacije, a ne da budeš samo manekenka koja se slika tu po studiju, koja glumi tu neku voditeljku i danas bude, sutra ne bude tu, kako se smene švaleri i neke veze koje je imala, tako i ona nestane. Pogledaj ko traje 40 godina, to su novinari, urednici, autori. Nijedna ova koja se slika ne može da opstane.

Da li aludiraš posebno na neku koleginicu?

- Ne, same će se one pronaći koje su.

Jovana Jeremić

Instagram/printscreen

Jovana Jeremić, Foto: Instagram/printscreen

Mnoge javne ličnosti priznale su da koriste stručnu pomoć... Kakvo mišljenje imaš o javnim pričama na tu temu?

- Potpuno normalna stvar, odlazak kod psihijatra je kao odlazak kod zubara ili lekara opšte prakse. Mislim da češće treba da odlazimo kod psihjatra, jer se lakše prebrode neke teške stvari u životu, traume i stresovi. Moj jedan dan je užasno stresan. Ja se u toku jednog dana nakupim stresa kao prosečan čovek za godinu dana. Mislim da psihijatar održava tvoju psihu, kao što zubar održava tvoje zube. To je potpuno okej, nego mi živimo u zemlji gde ako odeš kod psihijatra odmah kažu da si lud. Ako popiješ jedan bromazepam kad se treseš, ti nisi normalan. Mi živimo u takvoj zemlji, ali došlo je vreme da se malo menja i naš mentalitet. Ako mislimo da nam bude bolje, moramo i mi da budemo bolji.

Jovana Jeremić

YouTube/Printscreen

Jovana Jeremić, Foto: YouTube/Printscreen

Kako se trenutno boriš sa stresom?

- Pucam u streljani, treniram fitnes... Koristim "zig zauer p320" i odlično mi stoji taj pištolj i zadovoljna sam kako mi to ide. Obožavam da vozim rolere, slušam muziku i trudim se da na te neke načine opuštam sebe. Žao mi je što nemam mnogo vremena da čitam. Dete mi je malo i nedostaje mi to moje čitanje. Nedostaje mi ta moja devojačka ušuškanost koju sam imala pre dolaska Lee, ali mislim da će se to promeniti kada ona krene u obdanište i kada bude veća.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (10)

cacanin

18.02.2021 22:33

Stići ce je kletva vozača šlepera...

m

18.02.2021 22:49

Konačno shvatila da nije normalna! Ljudi te lepo upozoravali da se zaustaviš.

mmmmm

19.02.2021 01:01

budala

Dragana

19.02.2021 06:52

Sve je ok Jovanice, samo nemoj vise da pevas, molim te. Narocito ne u drustvu zvezde kakva je Merima Njegomir. To je greh. Pevaj u svom kupatilu, ako ti je bas do pevanja. I ja tako radim.

hhhh

19.02.2021 08:28

njoj ne pomaze ni laza lazarevic.

Suzana

19.02.2021 08:44

Draga Jovana,pametna si devojka,ostvarena i uspesna,sve najlepse ti zelim,medjutim,primetna je tvoja nervoza,moras naci nacin da se smiris i da mnogo opustenije postizes rezultate koje zelis,u protivnom ces izgoreti i pored svih predispozicija koje imas,neces opstati.

leon

19.02.2021 09:45

Dotična...niti ima izgled,niti osećaj,niti znanje,obrazovanje,kulturu....zaista sam zapanjen kako se ovakvi i slični likovi nađu tu gde jesu...

goran

19.02.2021 10:15

ti koristiš zig sauer. I ponosiš se tim. Nisi ti normalna, a i odakle ti pravo da komentarišeš druge voditeljke s obzirom da si ti par meseci ''voditelj''. I trreba da se lečiš. Nekulturna si i bahata. I kad se obraćaš našem predsedniku, obraćaš mu se kao da si mu drug. Ili je gospodin ili je predsednik. Odaberi.

Duda

19.02.2021 10:27

Shvatila napokon da nije normalna, budi sa detetom nekad, posveti se toj ćerkici

Sladjan

20.02.2021 18:56

Klasicna rijaliti igrac,umislila da je velika novinarka,urednica,vlasnica,a to stop radi I KAko se ponasa ista ko miljana kulic potpuno ista.....normalno da treba pomoc psihijatra jeli nije sva svoja!