Jovana Jeremić
YouTube/Printscreen
Jovana Jeremić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Jelena je u međuvremenu dobila informaciju po kojoj je voditeljka sa televizije "Hepi" Jovana Jeremić bila u ljubavnoj romansi sa Sinišom dok je bila u braku, što ju ju dodatno dotuklo.

Jovana Jeremić

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

Golubovićeva se ovim povodom oglasila na svom Fejsbuk nalogu gde je napisala sledeće:

- Da bi se Jovana oprala od toga što je kao udata žena "ljubavisala sa Sinišom", izmislila je poruku u kojoj "naša" Jecika nikada nije bila sa Sinišom. E pa upravo je tu i Jecina majka i brat da potvrde sve ovo! A ti Jovana Jeremić što udata juriš tuđe muškarce, to nije naš i Jecin problem već tvoj, a i taj je budala što te trpi...’Kada si mu nabila rogove, ista si starleta kao i sve druge sa pilećim mozgom i napunpanim ustima i silikonima ništa prirodno na tebi nema - zaključila je Golubovićeva.

Ekipa Alo.rs stupila je u kontakt sa Jovanom Jeremić koja je na ove optužbe rekla sledeće:

- Jelena je ovo sve pričala i u rijalitiju još pre tri meseca. Ona uvek pravi spletke i intrigantne situacije, što je uostalom njen posao. Sve je to deo rijalitija, ali ja tome zaista ne pripadam. Što se pomenutog Siniše Vučinića tiče, demantujem svaku izgovorenu reč Jelene Golubović. Sinišu poznajem isključivo kroz posao, gostovao je kod mene i Milomira Marića u emisijama, tako da sa čovekom nikad nisam, niti ću imati bilo kakvu vezu osim isključivo poslovne. Jeleni želim svako dobro i sve najbolje u životu - zakljućila je Jovana.

SAZNAJTE JOŠ:

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

beba

30.11.2020 18:50

Kakav grozan lik...I ove dve lepotinje se oko njega svadjaju? O, Boze!!!