Parovi
Youtube/Printscreen
parovi

Printscreen / Youtube

parovi, Foto: Printscreen / Youtube

Danas u toku popodneva u najluksuznijoj zemunskoj vili u Beogradu, desi se neočekivan presedan. Zbog nedoličnog ponašanja pojedinih takmičara, produkcija se odlučila za nešto što niko nije očekivao.

Naime niko nije znao šta se dešava, svi učesnici su bili pozvani za sto, gde su morali da odaberu 10 najdosadnijih takmičara meuđusobom.

Parovi

Youtube/Printscreen

Parovi, Foto: Youtube/Printscreen

Parovi nisu ni slutili šta im se sprema, te nakon što su se složili oko njih 10, automatski se oglasio Merlin i rekao da svih 10 takmičara momentalno mora da napusti vilu Parova!

Izglasani su Milojko Božić, Ivana Mitrović, Dragana Mitrović, Snežana Jovičić, Darko Radovanović, Sanja Marinkov, Sara Mališić, Željko Jovanović i Anastasija Stanojević Palčica.

Merlin

Printscreen

Merlin "Parovi", Foto: Printscreen

Na odluku Merlina i ranije zakazanog "Parografa" za večeras od 22h na na kom će se naći Željko Jovanović on se vratio u Parove, ali umesto njega najmanji broj glasova je imao Milutin Radosavljević Mili te je on bio deseti takmičar koji je napustio luksuzno imanje. 

Tu iznenađenjima nije kraj! 

Mili

YouTube/Printscreen

Mili, Foto: YouTube/Printscreen

Mili je odveden u tajnu sobu gde je dobio zadatak da pronađe preostalih devet takmičara koji su pušteni i ako uspe sve da ih nađe pre 22h biće svi vraćeni u rijaliti.

Ko je mislio da može da se šali sa Merlinom, ozbiljno se prevario, a u to su se uverili i svi učesnici Parova večeras.