Parovi
Printscreen
Parovi

Printscreen

Parovi, Foto: Printscreen

Bivša takmičarka "Parova" atraktivna Nataša Šavija je pažnju na sebe je privukla neprimerenim izjavama za mladu reprezentaciju Srbije, obećavajući nagradu ukoliko pobede Brazil na Svetskom prvenstvu na Novom Zelandu.

Nataša Šavija

Dejan Briza/Alo!

Nataša Šavija, Foto: Dejan Briza/Alo!

Oprobala se kao glumica u domaćoj TV seriji „Folk“ u kojoj je tumačija ulogu Mace, pevačice u usponu.

Njen partner u seriji je bio Dragan Bjelogrlić. Objavila je dve pesme: „Kazna“ i „Ne brini“, a pojavila se u spotovima „Zauvek i kraj“ Marka Vanile i „Taguj me“ Fantastik benda. Za potrebe drugog spota se ljubila sa pevačem benda i bila na plaži u toplesu. Pored glume i pevanja, bavi se i modelingom. Svet je objavio da je bila u vezu sa mnogim poznatim ličnostima, a neki od njih su Veljko Ražnatović, Ćazim Osmani, Stiven Sigal i glumac Sergej Trifunović koji je na to imao ironičan komentar.

Nataša Šavija

Printscreen

Nataša Šavija, Foto: Printscreen

Šavija je svojevremeno tvrdila da su neki biznismeni bili spremni da plate 5.000 evra za noć sa njom, ali odbila ih je jer se ne bavi prostitucijom. Govorila je da ima bogatog dečka kome otvoreno traži novac kada joj je potreban. Međutim, sada ističe da je sama svoj gazda, te da ne želi da zavisi ni od koga, a kamoli ne od jednog muškarca.

Nataša Šavija

instagram

Nataša Šavija, Foto: instagram