TUKAO ME JE I ŠIŠAO NA ĆELAVO Vesna Rivas iznela jezive detalje NASILJA: "Uzela sam NOŽ, otkinula mu MESO..."

Preživela golgotu...

Vesna Rivas
Vesna Rivas, Foto: Printscreen Youtube

Jedna od javnih ličnosti koje su progovorile na bolnu temu zlostavljanja i nasilja u porodici je i pevačica i rijaliti učesnica Vesna Rivas. Kako je otkrila prvo je bila žrtva porodničnog nasilja u primarnoj porodici, od strane oca, a kasnije i od bračnog partnera.

- I ja sam bila žrtva nasilja, bar pokušaja ali sam ja to sasekla, pa po cenu i života i svega. Imala sam tu neku ludost i hrabrost kada me je otac tukao zbog izbora partnera. Čak me je šišao na ćelavo - priznala je ona.

Prisetila se da je sve prestalo kada je od besa da je sustigne na kraju udario majku, koja je pala na krevet, a ona "poludela".

Vesna Rivas
Vesna Rivas, Foto: Foto: Alo

- Ja sam se zaletela, otkinula mu meso, uletela u kuhinju za nož ili otkud znam u tom afektu šta bih uradila. Samo sam videla oca da je pobegao na vrata, nikad više nije digao ruku na mene - priznala je Vesna.

Ruku na pevačicu je kasnije digao i njen bračni partner, ali je to uspela da saseče u korenu i danas se vole najviše na svetu.

Povezane vesti

 • Korisnik: dusica
  20/10/2020 - 08:46
  ziva istina je da je vesna najveca lazara ta Zena je se bavila svim nikad istinu nije rekla a ovim sto se sad bavi je strasno gde je gatanje dozvoljeno.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi