TRAUMA ZA CEO ŽIVOT! Zbog njene potresne priče, nastao je muk u vili, učesnica Parova prenerazila ukućane detaljima iz života! (FOTO/VIDEO)

Strašno...

Parovi
Parovi, Foto: HAPPY BSC

Rada Peško, jedna od novih učesnika rijaliti programa "Parovi", ima tešku životnu priču.

Naime, ona je mlada ostala bez oba roditelja koji su preminuli od srčanog udara, a od treće godine života živela je samo sa ocem.

- Moji su se razveli kada sam imala tri godine, majka je bila bolesna. Otac je preminuo kada sam imala 18 - počela je ispovest Rada.

Rada Peško
Rada Peško, Foto: Printscreen/Youtube

Ona je navela da se zvanično njeni roditelji nikada nisu razveli, već su se samo odvojili.

- Otac nikada ništa ružno nije rekao za majku. Uvek je govorio da je ona bila dobra žena. Mnogo sam bila vezana za njega, bio je posvećen - rekla je Rada.

Njena majka, kako je navela, došla je samo jednom u Crvenku da je poseti i od tada je više nikada nije videla.

- Došla je u Crvenku, tada sam je prvi put srela. Čim sam je videla, osetila sam da mi je ona majka, a prvi put je vidim - navela je Rada.

Rada Peško
Rada Peško, Foto: Printscreen/Youtube

Rada je rekla da njen otac nije želeo da mu ćerka odrasta pored majke, jer je ona bila bolesna. Imala je šizofreniju, kako je Rada navela.

Njene tetke su je uvek savetovale da o tome ćuti, i kada bude imala nekog dečka da on ne bi trebalo da zna da joj je majka bila bolesna.

- Uvek sam pitala oca, nikada nije želeo da priča, ni on, ni tetke, krili su od mene, sama sam saznala za njen problem - rekla je Rada.

Ipak, ona je svog oca opisala kao srećnog čoveka, koji je bio uvek nasmejan i veoma posvećen njoj, kao i njene tetke.

BONUS VIDEO

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi